reede, 9. september 2016

Uus poeg pluss kõrvitsasalat

Zorro ja Germo

   Täna käisime Germoga juuksuris, mina olin küll kaasas, aga uue soengu sai Germo. No, kuidas ma saan Germot üksinda jäädvustada, kui Zorro ronib ka pildile. On ta ju meil paras sabarakk, seega jäädustasin mõned pildid ka kassipojast, kes üldse pole enam kassipoeg, muudkui sööb ja magab ning kasvab. Õue hakkab kippuma hämardudes. Siin nad siis on.

meie armas Zorro
Germo ja Zorro

  Kui ma parasjagu köögis kõrvitsat hakkisin, tuli hea Malle ja andis mulle kalad üle ukse, ning kadus täna sama kiirelt, kui tuli. No, arusaadav, abikaasa oli ju autos ja naistel polnud võimalik mokalaata pidada. Ok, ju me näeme. Tegelikult juba eile Malle mainis, et reedel toob kalu. 9 lesta tõi ning need lähevad homme suitsuahju. Aitäh, Malle!
9 lesta ootavad suitsusauna :)

 Ja kõrvitsasalat sai just purkidesse. Panin kuubikuks lõigatud kõrvitsad 4 tunniks vette, kuid ilmselt said need seal vähe aega olla, sest klaasjaks need sellel korral ei muutunud. Küll aga panin ma esmakordselt kõrvitsasalatisse kaneeli, kallis Ruth soovitas. Natuke võõras maitse on, aga vähemalt katsetasin järgi. Veerand kõrvitsat saatsin kallile ämmale, kuna mu hiigelpott oli ääreni täis ja 11 purki tegin niigi sisse.

seemned panin kuivama. siin kõrvitsakuubikud vees 

KÕRVITSASALAT:
11 purki hoidiseid taas juures

kõrvitsakuubikud
suhkur
sool
vesi
nelk
kaneel
äädikas

  Homme on juba uus päev ja uued tuuled, aga sellest kõigest kirjutan kunagi hiljem. Avasin ju netimaailma ukse täna alles kell 20.15 ja nüüd asun teateid üle vaatama.

Head hoidistamist!

9. september. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar