laupäev, 3. september 2016

Õde, Ruth ja teised kallikesed...

nüüd kõik teed jooma, sest õde kinkis mulle imehää teekannu! :) pitsat enam ei paku, otsas.

  Täna jõudsid Eve ja Reet mulle pmst ühel ajal külla. Huvitav kas nad leppisid kokku vä? Ok, tegelt oli armas hommikupoolik. Õde Reeta ma muidugi pildi sisse ei pannudki, tead, unustasin, mälulüngad. Ok, ok, tegelikult pole midagi hullu, lihtsalt aeg kadus kätte ja hiljem tuli meelde. Aga tema toodud sünnakink sai ikkagi pildile. Vott!

minu kallis Ruth

 No, ja siis tuli ootamatult ka neiu Ruth ja tema ma jäädvustasin küll pildile, isegi mitmele pildile, kuid muss ju ei luba mul endast pilte netiavarustesse panna ning ma ju olen sõnakuulelik tüdruk, nagu ikka. Šašlõkitasime ka muidugi, nagu ikka laupäeviti ja pühapäeviti. Mida veel? Noh, teises kodus pesemas ja ämmale tere käisime ka ütlemas. Ja siis vaatasime köögi aknast kuidas naabrid kolivad. Siis tuli Tiks, siis tuli Terje...Põnev, eksole? Meile küll.

  Homme ehk hakkan kurke marineerima, kuid Jaansoni Kahe Silla Jooksu tahaks ka silla juurde piiluma minna, kui just samasugust laussadu ei ole nagu praegu. Kallab nagu toobriga. Ahju kütsin ka ära, niiskus...Ning homme lõuna ajal tuleb mulle veel üks külaline, kallis Riina, kes poole aastast elab Mehhikos ja poole Eestis.

  Sihuke lõõgastav laupäev sai tänasest. Aitäh, kallikesed!


3. september. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar