pühapäev, 4. september 2016

Kallis Riina tõi Mehhikost uued tassid mu kollektsiooni


    Kalli Riinaga näeme vähemalt korra aastas ikka. Elab ta ju pool aastast Eestis ja pool Mehhikos. Täna saime sellel aastal esimest korda kokku ja ligi 2 tundi kadus nii ruttu kätte. Riinat on alati hea näha, ta on väga siiras ja kena inimene. Riinal Einastol on ilmunud ka 2 raamatut, luuleraamat RING ja lühijutukogumik HINGAB ARMASTUST. Tema lood on kirglikud ja ausad, nagu ta isegi.

uued tassid kollektsioonis

  Kallis Riina täiendas mu tasside kollektsiooni lausa kahe tassi võrra. Jaanikakene, üks tass neist kuulub ka sinule! Need on toodud Mehhikost, Poerto Vallartast mis on Riinale juba mõned aastad teiseks koduks olnud. Suured, suured tänud sulle nende imearmsate pisikeste tasside ja imeliste tundide eest! Nüüd ootan kannatamatult sinult järgmist raamatut reisist Ameerikasse!


  Nagu näete, Germo oli Riinaga esmakohtumise üle nii ülivägaõnnelik, et lausa punastas. Germol on omadus ära tunda head inimesed ja nautida nende seltskonda. Muidugi küsis ta Riina käest;" kuidas su Maretil läheb?" sest mina olin rääkinud Germole, et Tartu Maret (nii kutsub Germo Maretit, kuna Tartus kohtusid ja tutvusid nad ja mina ikka ka) on Riina õde. Mälu on Germol kohati parem, kui minul.

laadimine ja puhastamine

  Tegin natuke tsikibrikit ka. No, õige pisut. Puhastasin ja laadisin oma mäekristallist Kõiksuse Püramiidil ära Ameerika kopikalise, mille Riina oli leidnud sealt kaugelt ja suurelt maalt. Tegelikult saab nii ehteid, kopikalisi jmm...puhastada ka voolava vee all, kui ei juhtu kodus olema Kõiksuse Püramiidi. Aga sellest ma pikemalt kirjutama ei hakka täna, ehk kunagi.

Germoga kodulävel. foto: Riina Einasto

  Aitäh, kallis Riina, et sa olemas oled!
(Riin+Reena) Vihje nimemaagiale ;)


4. september. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar