kolmapäev, 28. september 2016

Ma sain täna taas õnnelikuks!

sõnajalg

  Tegelikult on õnneks väga vähe vaja, kui oskad ja tahad õnne tunda ning õnnelik olla. Ütlen ausalt-mina olen! Ja mitte ainult sellepärast, et täna sain oma elamisse ühe oma lemmiklille, sõnajala. Olengi õnnelik inimene, sest tahan ja oskan olla. Suured ja siirad tänud võlgnen selle uhke ja ilusa lille eest kallile Marele. Aitäh, aitäh!
  Kunagi kasvas mu elamises kaks erinevat sõnajalga, ühe lehed kasvasid üles ja teise omad alla, nii, et lehed ja niidistik ulatusid lausa maani. Sõnajalg on minu jaoks armsalt uhke ja kuninglik lill. Lausa paitab silma ja hinge. Igatsesin ammu endale sõnajalga, siin ta on.

  Olen endiselt häärberis. Sain magama hommikul kell 6 alles ja minu hommik algas täna kell 12.30. Praeguseks on jäänud veel 9 peatükki läbi töödelda, siis asun edasi kirjutama. Aeg-ajalt on vaja käsikiri otsast lõpuni läbi lugeda, kui ta on jäänud kuudeks seisma, et loogikavigu ei tekiks. Tegelikult olen umbes paar viimast nädalat elanud juba paralleelmaailmas ja eile oli kohutavalt hea tunne, kui inspiratsioon peale tuli. Blogin ära ja panen taas neti kinni, sest see segab süvenemist. Ka poolvenna saatsin hetkel minema, sest ma ei suuda suhelda, kui olen lainel.

küdev ahi...

  Täna lõpuks sajab. Mulle meeldib. Ma kogun vihmavett, et sellega toalilli kasta. Ja kolmapäeviti on lilledel pidupäev. Ahju kütsin ka ära, tuba on soe ja hubane. Aga Zorro ei arva vihmasest ilmast midagi, magab nii pikalt, kui lailat oma tugitoolis ja näeb vist und, no, häälitseb läbi une.

unimüts Zorro :)

  Õhtul tuleb Heiki tagasi, siis leian tema jaoks aega, et rippuvate lillede tarvis konksud lakke panna, sest laudadele ja kappidele ei mahu mu toalilled enam ära, neid on juba üle kolmekümne mu elamises. Mõnusa ja hubase tunde tekitavad. Ma olen ju see inimene kes toalilledega pidevalt vestleb ka. Minu kiiks.

  Söögi jõudsin ikka ka valmis teha, kuigi mõtted on kogu aeg häärberis. Aga sööma peab, see toidab ka aju ning kirjutamine on ju vaimne töö, vahel isegi väsitavam, kui füüsiline töö.

keedukartul, suvikõrvitsa salat, kodukootud seened marinaadis ja täidetud suvikõrvits

  Aga nüüd läksin. Kena kolmapäeva!

28. september. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar