neljapäev, 15. september 2016

Aktsioon "Märkamine" Toompeal + Toidupank

"Märkamine"

  12. septembril korraldasid põllumehed Toompeal aktsiooni "Märkamine," mille raames jaotati inimestele tasuta piima. Piimapudelid mis väljakut ehtisid, olid nagu leinaküünlad. Olen ise maal lehmapiima peal kasvanud ja see mis toimub, teeb väga haiget. Ma ei taha kuulda mingeid jutte, et piim on kahjulik, nagu tänapäeval kiputakse rääkima. Piim on ju ikkagi ka imiku esimene toit, toit mis äratab imiku elule. Väga kurb on see kõik mis toimub, lausa nutma ajab.

  Käisin eile Pärnu Toidupangas ning sain sealt piima, just seda sama piima. Nagu pildilt ka näete on lehmade nimed ja aastaarvud pudelitel. Piim on väga hea. Isegi mu kass Zorro, kes poest ostetud piima ei proovigi, lakub seda suurima hea meelega. Suured tänud Pärnu Toidupank ja Hillar Kohv!

  See mis meie riigis toimub on pehmelt üteldes näotu, vaid tapamajad rõõmustavad saagi üle, kuid kuhu sealt liha läheb? Keeduvorsti enam süüa ei saagi, sest need on parajad jahukäkid. Pool aastat tagasi ostsin Selverist lastevorsti ja pärast kile eemaldamist kukkus selle mass lihtsalt kokku.

  Videot Toompeal toimunud aktsioonist näete SIIT.

hoidised oma uues pesas...

  Eile vähendas naabrimees minu muret riiulite näol. Elu aina kallineb ja ma lihtsalt ei jaksa osta riiuleid, kuid hoidised otsivad endale kohta ja ruumi. Armastan hoidiseid vaaritada ja mu 120 purki (palju oleme juba ära tarbinud ka) hoidiseid asetseid juba välisukse juures, kuid nüüd said ligi 30 purki endale kena riiuli. Tänud naabrimees!
  Purgid terrassil on ootel, ehk vaaritan täna ka midagi.
Kena neljapäeva!

Tänud ka Evele ja Karinile, kes mu hommiku sisukaks muutsid!


15.september. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar