teisipäev, 20. september 2016

Päev Tallinnas

Ülemistel...

    Täna käisin Tallinnas (miks? ei kuulu avalikustamisele). Õigem on ütelda, et käisime. Jah, autoga käisime, pääsesin bussiga reisimast. Mõned tunnid oli asjatamist ja siis külastasime Ülemiste keskust. Tegin vaid paar pilti, ühe keskusest ja teise selle kõrval olevast grafitist, mis ilmselt meenutab või sümboliseerib Ülemiste Vanakest.

ilus purskkaev ühes kohas...
Ülemiste Vanake? (grafitil)

   Tegelikult oli plaan ka Tallinnast jalgratas (mis mind juba aasta seal ootab) ära tuua, aga ma ei saanud ühte inimest kätte ning jäi see ka seekord toomata.

  Teel tagasi tegime Enge bensukas peatuse ja mind kohe kisuvad need metsad. Kahjuks puravikud olid ussitanud, aga ühe porgandiriisika vedasin endaga ikka kaasa. No, ta vaatas sellise "võta mind kaasa" näoga, kuidas ma oleks mitte saanud...

porgandiriisikas...
porgandiriisikas...

  Möödunud öösel olime Zorroga mõlemad unetud, seega täna ma kaua netiavarustes ei toimeta, kobin varakult kotile, sest hommikul tuleb kallis Emme. Aga pildid Zorrost siia avalikustan küll, sest ta lihtsalt on nii nunnu, meie armas titake. Tegelikult pole ta üldse enam titt, ei jaksa teda ühe käega süllegi enam võtta. Ikkagi 3 kuune juba.

meie armas pesamuna Zorro
siis, kui Zorro ennast minu kaissu magama sätib...

Väike tšaiku ja veidike surfamist ning öösse.
Hääd!


20. september. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar