pühapäev, 4. september 2016

Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks 2016

esimene tuleb
  Täna toimus Pärnus järjekordne Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks. Nag pildilt näete, tuli kõige ees keenialane Ibrahim Mukunga, kes on selle jooksu kunagi ka võitnud. Ma küll tulemusi veel ei tea, aga käisin traditsiooniliselt sportlastele kaasa elamas. Keegi rahva seast mainis, et üle 3000 osaleja pidavat olema, kuid mulle millegipärast tundus, et eelmisel aastal oli rohkem. Aga eks selgub. Sellel aastal vaatasime Germoga sündmust kesklina silla juurest kuhu jooksjad suundusid vahetuölt peale starti. Sellel aastal tegin vähem pilte ka, aga mõnda tuttavat ikka nägin, näiteks kallist Ellen Pallot, kes mind hüüdis, siis ratastoolivõistlejatest Kasparit, Aleksandrit ja kallist Terjet, ka nemad sain pildile.

ees ratastoolis Kaspar Vomm
Aleksander ja Terje tulevad
Terje all nurgas
pisike valge särgiga Ellen Pallo
jõuluvanad või päkapikud või...olid ka pundis ja jõulumusa mängis

  Hommik algas kurkide sissetegemisega. Kalla käis juba varahommikul turult kurke toomas ja ma marineerisin 8 purki kurke. Täna peaks veel poolvend jõudma, ehk saan hoidiste tarvis ka riiulid valmis, kuna pole neid enam kusagile pannagi. Ja terrassi pidime ka hakkama edasi ehitama. Aga eks näis.

8 purki marineeritud kurki

  Praegu ootan millal kallis Riina mulle külla jõuab.

Mõned fotojäädvustusd ka meie armsast pereliikmest Zorrost, kes nii armsasti mulle head ööd soovima tuleb ja ennast mu kõrvale kerra keerab. Pildid tehtud möödunud öösel.

ajab haigutama...:)
meie armas Zorro :)


4. september. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar