neljapäev, 21. juuli 2016

Uue Kunsti Muuseumist puid laduma

Uue Kunsti Muuseum

   Täna saime Augustiunetuse raames korraldajatega kokku Uue Kunsti Muuseumis, et kava paika panna. Loodame, et mõne päeva pärast on see paigas, kuigi hakkan veel esinejatega veidi läbirääkimisi pidama, sest selgus, et esinejaid on väga palju. Aga sellest kõigest kirjutan siis, kui algne kava jõuab minuni. Olgu siis üteldud, et Tänavafestivali Augustiunetus kirjanduse- ja muusikalava asuvad kõrvuti Uue Kunsti Muuseumi terrassil, kirjarahvas esineb siis Samblalaval, aga sellest kõigest räägin ka hiljem. Ühesõnaga olete kõik oodatud 13. augustil juba peale kella 15 Uue Kunsti Muuseumi terrassile.

jämm Lastepargis
   Koju jalutades jämmisid tantsijad Lastepargis, aga minule surus aeg peale.
ja selline ta oli, puukoorem mis sellesse avatud uksega kuuri kodu leidis

niiui naksti vanad rõdulauad saetud (ja need euroalused saime ka hakitud)

siin ta on, minu hea ja abivalmis poolvend, kes mööda puuriitu ronis :)

vaid õhuava seal taga lae all on vaba 

  Koju jõudes läks tööks, sest uus puukoorem oli kuuri juures ootel. Kõigepealt muidugi tegin sampinjonikastme ja värske kartuli valmis ja siis läks puudega mässamiseks. Loomulikult oli mul taas abis poolvend Heiki, kes on alati olemas, kui teda vajan. Siirad ja suured tänud! Tänane koostöö sujus ka kenasti. Mina andsin puid ette ning ladusin riita ja Heiki saagis. Pärast ta muidugi ronis puuriida otsa ja mina andsin puid kätte ning riit kasvas laeni lausa, vaid õhutusakna kohalt jätasin vabaks. Lõpetasime töö alles poole ühest öösel ja siis tuli ju ka kuuri esine ära koristada, sest vanade rõdulaudade ja euroaluste sees leidub ohtrasti naelu. Ja saepuru sai ka kenasti kotti ning prügikasti. Täna olin ma kavalam, poolvenna abiga  tõime pikendusjuhtmega seinalambi kuuri, ei pidanud enam pimedas pusima.

  Ja nüüd on selline rammestus, et...Kas lõpetada üks artikkel või minna magama? Jah, kell hakkab kahele lähenema, pigem magama, sest puhanuna sünnivad paremad kirjatekstid. Aga mõnus tunne on, sest kuur aina täieneb ja talvesoe täidab juba varsti terve kuuri.
Nii vähe ongi vahel rõõmuks vaja!


20-21. juuli. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar