neljapäev, 28. juuli 2016

Pärnu Bluusipäevad

Karin, Germo, mina, Terje. foto: Ave Nõmmik

  26-30.07. 2016.a. toimuvad Pärnus järjekordsed Bluusipäevad. Need pildid siin on 27. juuli Bluusipäevade pildid Jahtklubis, kuigi kava on tihe ja rohkem sündmusi toimub kohvikus Versus. Meie jõudsime täna õhtul kell 21.00 laulvate näitlejate - Lauri Kink, Jaanus Mehikas ja Ott Kilusk (täna oli nendega ka Kait Kallau) ühisprojekti "10 minutit hirmu" kuulama. Oli ärataundmisrõõm, kuigi hästi kuulda ei olnud, intensiivne rahva sumin summutas hääled. Mina olin küll kirjandusõhtul nende esinemist juba nautinud ja kavatsen millalgi poisid taas esinema kutsuda, sest ruumis kõlab kuidagi paremini, tundub see kava ka kompaktsem. Aga lemmikud on nad mulle sellegi poolest, et täna palju kaduma jäi. Üleüldse võiks Jahtklubi omanik hoolt kanda selle eest, et lava ees võiks pingid olla, ei peaks inimesed püsti seisma terve eeskava aja. Aga muidu oli nii laulvate näitlejate, kui Inglismaalt kohale tulnud Dave Arcari esinemine super! Mina igatahes nautisin sajaga. Dave läksime juba lava ette kuulma, sest tema esinemise ajal ei saa lihtsalt tummalt ja liikumatult istuda.

  Avekesega saime taas kokku, ning temaga oli ka Aet. Nemad olid enne bluusiõhtut ühte näidendit nautinud ning jäid ka bluusi kuulama. Ave tegi meist ka osad pildid, kvaliteetsemad, kuna minu telefoniga lihtsalt ei tule hämaras häid pilte.

  Pidime tegelikult suurema pundiga bluusima minema, aga lõpuks jõudsime ikka Germoga kahekesi sinna ja tagasi jalutada. Seal ootasid meid ka juba kallid Terje ja Karin. Mõnda tuttavat nägin veel. Germol oli eriti hea meel Janely nägemise üle, sest terve tee koju, jala üle silla kuulsin teda Janelyt rääkimast. Nii me kõik koos nautisime päikeseloojangusse vajuvat bluusiõhtut.

  Homme on taas tihe esinemisgraafik bluusaritel. Ehk jõuame ka homme Jahtklubisse, kuigi sada prossa ma selles kindel veel ei ole. Aga Enn Veid tahaks väga kuulata-näha. Ja Dave esinemist naudiks veel, sest olen ikka sajaga tema muusika ja esinemise fänn.

fantastiline Dave Arcari
  Nüüd lisan siia pisikese galerii ja tänan kõiki ägeda õhtu eest!
koos Germoga. foto: Ave Nõmmik
sild mis viib Jahtklubisse
vana ankur Lootsi tänaval
laval on 10 minutit hirmu
päike loojub vaikselt
kallid terje ja Karin
Germo, mina, Terje
fantastiline Dave Arcari
armas Karin lahkub öösse
vaade Jahtklubi eest jõele
pildistasin Kihnu Jõnni
võrratu Dave Arcari

27-28. juuli. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar