reede, 1. juuli 2016

Hansapäevad Pärnus

kivihaldjas, kirjanik ja kirjastaja Epp Petrone kivisid müümas 


   Olin hommikul tõustes Hansapäevadele mineku suhtes pisut skeptiline, sest maa oli vihmamärg,  kartsin, et ilmataat viskab taas mõne vembu, sest Grillfesti ajal sadas pidevalt nagu oavarrest. Aga võta näpust, ilm läks ilusaks! Pealegi leidsin meililt põneva kirja, et kivihaldjas, kirjanik ja kirjastaja Epp Petrone müüb täna (tegelikult 1-3. juulil) Pärnu Hansapäevadel kivisid ja kivist ehteid. See oli üks põhjus, miks ma ennast kodust välja vedasin, sest sisetunne ütles, et ma pean täna roosa kvartsi omanikuks saama. Saingi.

  Roosa kvarstiga saate tutvuda Kristallihaldjate lehel. Mina kopeerin siia vaid pisikese lõigu:

Põhiomadused: armastus, harmoonia, suhted, südametervendus, eneseväärtustamine, lapsele, sensuaalsus, stress, hirmud, hingehaavad, manifesteerimine, kristallivesi, elektromagnetkiirgus
Roosa kvartsina olen peamine südamekeskuse ja armastusekivi. Olen puhta tingimusteta armastuse kristall, toon su ellu armastust, harmooniat ja õnnetunnet. Annan lootust ja usku, ravin hingehaavu ja leevendan stressi. Õpetan elama õnnelikult ja armastavalt läbi südame. 
Mineraal
Roosa kvarts kuulub kvartside perekonda ja on üks mäekristalli eriliike. Kvarts on tänu oma unikaalsele kristallvõrele planeedi kõige võimsam ravitseja, energiaid võimendav ja vahendav mineraal.
Roosa kvarts on ränidioksiid. Oma roosa värvuse on ta saanud mangaani sisaldusest. Värvuselt läbipäistev heleroosa või kirgas roosa.
Peamised leiukohad: Austria, Madagaskar, Brasiilia, Jaapan, India ja Ameerika Ühendriigid.
Huvitavat
Legend räägib, et armastusejumalad tõid roosa kvartsi maale lootuses, et tema ilus roosa värv äratab inimeste seas lootust ja armastust.
Roosa kvarts on läbi aegade olnud armastajate sümboliks ja abiellujatele talismaniks.
Nippe
Kõige kiirem on roosa kvartsi toime, kui hoiad kristalli enda läheduses või kannad teda ehtena oma südamekohal.
Kui soovid oma ellu armastust tõmmata või hoida oma kodu armastuse energias, siis paiguta roosa kvarts oma kodu armastusenurka. See asub kodu välisuksest sisse minnes kõige parempoolsemas nurgas. Jne...

  *********************************************************************************************

Saime ka kokku Eve, Kaidi, Terje, Harri ja Siimuga, ning juttu jätkus kauemaks. 
  Muide, sellel aastal Hansapäevadelt ostetud kodukali oli üle aastate väga hea. Ma olin juba lootuse kaotanud, kuna paaril viimasel aastal tundus, et hea kali on maailmast otsa lõppenud, sest seal müüdi leivamaitselist haput vedelikku mis südame lausa pahaks ajas.

olen nüüd roosa kvartsi võrra rikkam. aitäh, hea Epp! 


Epp Petrone müüb oma raamatuid ja ehteid, kivisid üsna Munamäe ja loomade ligidal. Soovitan külastada. Ehted otse Indiast


Epp Petrone ehted











kanaarilinnud müügiks...






nautisime ka rahvatantsuansamblit Tuuletallajad

mina, Germo, Terje, Eve, Kaidi



  Umbes veerand tunnikest elasime rahvatantsijatele kaasa ning Germo ja Kaidi said nendest ilmselt innustust, sest läksid ka tantsima ja tantsisid ikka päris mitu tantsu, elasid ennast välja. 
  Ringi käisime ikka ka, otseses mõttes ringi, sest nii on müügitelgid paigutatud. Ehteid müüdi tänavu päris palju, oli ka sepistatud esemeid, mis mulle eriliselt meeldivad, imehästi lõhnavaid seepe, loomi, puidust esemeid, hästi palju igasuguseid maitseaineid, vähem lihasaaduseid sellel korral, jne...
  Veidi aega nautisime ka Veelaval jämmivat Läti bändi Obscurus Orbism, mis on aastate jooksul üheks mu lemmikuks saanud. Hetkel ei meenu ühe mu lemmikbändi nimi, no on keeleotsal ja...Katalooniast pärit. Loodan ka neid taas Pärnu Hansapäevadel kohata. 
  Homme tahaks taas minna, kui ilm lubab ja midagi väga pakilist vahele ei tule. Aga eks näis. Igal juhul tänud imelise päeva eest, kallid sõbrad!

1. juuni. 2016.a.
Vana-Rääma
  
   

2 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Aitäh, et sa seda meiega jagasid!
    Ka mina olen leidnud ilusaid roosikvartsiobjekte maagilised-kristallid.ee ja olen väga rahul selle fantastilise kiviga.

    VastaKustuta