laupäev, 16. juuli 2016

Mööda Ema juuri...

  Mõned päevad tagasi käis mul laste sugulane külas, ehk siis laste isapoolne tädi. Temaga saame rääkida suguvõsa teemadel ja ka paljudel teistel põnevatel teemadel. Kui vaid oleks rohkem aega. Ehk järgmisel või ülejärgmisel nädalal ongi aega maale sõita, sest hing igatseb ja Germo haigushoost saab kolmapäeval 2 nädalat mööda, siis julgen mina ka kergemalt hingata ja maale sõita.



  Pool tundi tagasi küsis üks mu fb sõber, et kus mu tänane blogimine on. Siin ta ongi. Jah, mul on siiralt hea meel, et mu avalikku päevikut loetakse iga päevaga aina rohkem ja saan sellelt ka palju head tagasisidet. Samas, ei väsi ma kordamast, kirjutan siia ma rohkem endale, et teatud daatumid ja info säiliks blogides, kus kohast vajadusel saan infot ammutada.

  Täna ei ole inspiratsiooni. Olen terve päeva peavaludes vaevelnud. Vahepeal magasin lausa 3 tundi, lootuses, et magan peavalu välja, aga asi läks hullemaks. Praegu ootan, et ehk hakkab tablett mõjuma. Seega on suhteliselt tühi päev olnud, kui jätta välja 4 külalise visiidi. (muidu käib neid päevas ikka 6-10) Mõni võib mõelda, et kuidas ma viitsin ja jõuan nii palju külalisi võõrustada. Ütlen ausalt, mul on alati hea meel külaliste üle olnud ja suhelda mulle meeldib. Ahjaa, masin pesi pesu ka ära, aga koristada ma sellises olekus ei suutnud. Homme, ehk...Kuigi homseks on teised plaanid.

  Ahjaa, oleksin unustanud, täna oli (15. juuli) ka üks väga armas tähtpäev, selle vanuseks sai 11 aastat. Tunnen ennast armastatuna, hoituna ja õnnelikuna, sest see inimene on mind inspireerinud läbi 11 aasta. Nimesid nimetamata tänan siiralt ja südamest! Kes teab-see teab!

  Kui tahate blogipostituse pilti suuremalt näha, vajutage ikka sellele, sest muidu näete vaid kirbukirjas. Uurin aegajalt oma suguvõsa ja seda ei tee meie suguvõsast ainult mina. Blogipostituse pildiks on minu kalli Ema liinipidi minev jada. Kunagi oli ka minul Geenis konto, aga unustasin kasutajanime ja parooli. Pean vaatama kas saan uue teha või parooli ja nime tagasi, sest ühe põnevamaks läheb see seltskond. Emale helistasin ka hilisõhtul ja lugesin sugupuud ette.


Ikka elamise imet!
Armastusega, Margit

15-16. juuli. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar