pühapäev, 24. juuli 2016

Metsas või kodus?

natuke midagi ikka...

    Eilse päeva plaanid said tegelikult juba ammu paika pandud, nii me siis hommikul kella poole kümne paiku Uulu- Metsaküla- Jõulumäe metsa seenele sõitsimegi. Tõsi küll, tegelikult läksime puravikke ja kukeseeni korjama, kuid neid kahjuks eriti ei leidnud. Kokku leidsime vaid 5 puravikku ja 3 kukeseent. Selle eest sain mina juba paraja portsu tõmmuriisikaid ja olen selle üle õnnelik. Mets oli muidugi seene- ja marjulistest tulvil ning mustikaid oli ikka terve mets täis. Neid mina ei korjanud, sest mulle lihtsalt ei meeldi mustikaid korjata. Aga seened ajavad mind hulluks, isegi öösel unes korjasin seeni. Lõpptulemus on esimeselt pildilt näha. Enamus saagist olid pilvikud, lausa hiigelpilvikud, sest nendest korjasin põhimõtteliselt ühe ämbri täis. Tuleb taas minna, mitte küll täna, aga...

minu selle aasta esimesed seened. oli ju vaja kohe pilti teha :)
ja nii need kaussi likku said...
soolaseened ja mustsõstrakompott

  Peale seenel käimist askeldasime aias pisut, niitsime muru, mina puhastasin ja keetsin seened ära ning väike šašlõkk kulus ka asja juurde. Koju jõudes sai sama tööga jätkatud. Siis tuli kallis Eve ning sai koos sõpradega imeilusat suveõhtut nauditud. Täna said lõpuks seened purkidesse ja naabrinaise antud mustsõstrad kompotiks.

väike šašlõkk


muheda näoga Germo. huvitav miks? ;)



  Täna pole eriti palju külalisi käinud, kõigest 5 vaid. Minu kallis õepoeg Raido ja tema armas elukaaslane Reelika külastasid ka meid, kaasas jubeäge kaelapadjast lammas. Aitäh, aitäh, aitäh, mu kallikesed!

minu uus kaisukas

armsad Reelika (lammas vaskul nurgas) ja Raido (avage pilt suurelt ja lugege kirja Raido pluusilt) ;)

  Olen tavapäeva rutiinis tagasi, pesumasin peseb ja tolmuimeja ootab järjekorras.
Homme on juba uus nädal.


24. juuli. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar