reede, 1. juuli 2016

Minu jutukesed ja artikkel täna ilmunud ajakirjades ja ajalehes...

minu jutuke "Saatus & Saladustes"


    See ei ole ammu enam saladus, et ma kirjutada armastan. Armastan kirjutada erinevatel teemadel ning erinevatele väljaannetele, sest see on endale huvitav kogemus ja kõige põnevam on see, et minu hobitöö viib mind kokku ka erinevate inimestega. Suhelda mulle meeldib, olgugi, et iga artikkel ei tarvitse alati olla meeldiva alatooniga. Aga elu ei koosnegi ainult heast ja meeldivast, ikka ja aina leidab situatsioone ja hetki mille ees jääme nõutuks, leidub probleeme ja ebameeldivad olukordki millest justkui väljapääsu ei olekski.

  Ajakirjadele "Saatus & Saladused" ning "Müstilised lood" kirjutan ma oma lühijutte, elulisi lühijutte, mis ei tarvitse olla elust maha kirjutatud, kuid las see jääb lugeja enda otsustada palju on jutukeses tõtt sees. Nii ongi põnevam. Mõlemasse ajakirja kirjutan ka nn persooniartikleid põnevatest inimestest, situatsioonidest ja sündmustest. Selle kuu ajakirja "Saatus & Saladused" saatsin ka poetess Erika Rosimannuse luule. Erika Rosimannus sai hiljuti lõppenud "Miss ja Mister poeesia Pärnu 2016" luulevõistlusel 2. printsessiks.

2. printsess Erika Rosimannus

  "Müstilistes lugudes" on avaldatud selle kuu numbris üks minu ahjusoojemaid lühinovelle "Varesele valu." Kui palju on selles loos reaalselt juhtunud seiku, kui palju väljamõeldud situatsioone, see jäägu lugeja otsustada. Ütlen nii palju, et juba sain selle jutukese kohta positiivset tagasisidet ja see innustab edasi kirjutama.
minu jutuke ajakirjas "Müstilised lood"

  Kui ma olen juba ajakirjandusele nn näpu andnud, ei saa ma ka taganeda olukordadest, kui tuleb kirja panna mitte just kõige meeldivam lugu. Tänasesse "Nelli Teatjasse"  kirjutasin loo sellest, kuidas üks memm on oma kasside pidamisega seadnud hädaohtu suure kortermaja elanike tervise ja heaolu. Iseenesest on kassid ju armsad lemmikloomad, aga, kui neid hoitakse toas vangis ja nende kuse hais tundib läbi kortermaja elanike uste ja akende, muutes kaasüürnike elukvaliteedi olematuks ning majaelanikud on ahastuse äärel ja kusagilt ei ole abi loota, tuleb vahel ka sellest kirjutada. Nii pöörduski oma murega minu poole Maire ja mina panin loo kirja. Kui teil on analoogseid situatsioone ja tunnete, et ajakirjandus võiks abiks olla, siis jutustage mulle oma lugu ja ma panen kirja. Olen alati mustandi saatnud ka eellugemiseks, et oleks aus mäng.

minu artikkel "Kassid ei lase elada!" Nelli Teatajas


1. juuli. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar