pühapäev, 10. juuli 2016

Ära moosisin

Germo ja Matu


   Eile oli nii tegus päev, lausa nii, et ma ei jõudnudki õhtul arvutisse. Tegelikult peaks üldse hakkama taas netivabu päevi tegema, sest asjatan netiavarustes niigi liiga palju. Pildil on Germo naabrikass Matuga, kes on ehtne Carfield. Matu käib iga päev meid tervitamas, ta on väga viisakas kass. Armas ja uhke kass, kes kõnnib omapäi. Eile oli ta meie esimene külaline, enne armsat Ingridit. Siis juba jalutasime Germoga teise koju šašlõkitama ja marju korjama.

no, vaadake! siin on Matu eriliselt nunnukas (ava pilt suurel peale vajutades)
vaarikad ja kirsid
 
  Ravimtaimed said ka eile purkidesse pandud. Tegelikult on tühjad šašlõkiämbrid ideaalsed ravimtaimede hoiustamiseks. Suvi on veel ees, jõuab šašlõkitada ja ka ravimtaimi ka veel korjata. Kuigi....täna öösel olin ma juba imeliselt muutumas, aga kahjuks unes...Olen ikka veel ootel, et kas...

Germo aias suve nautimas

vaarikamoosid

raviteed pakendites

vaarikamoosid ja kirsimoosid

  Nüüd oleme 4 vaarikamoosi ja 5 kirsimoosi võrra rikkamad, kuigi kirsimoos tuli nii vedel nagu kompott. Ometi ei pannud ma sellesse vett, aga suhkrut panin ikka hulgim. Vaarikamoos tuli selle eest kivikõva, lausa nii kivikõva, et hommikul purke õiget pidi keerates ei vajunud moos allagi. Aa, tegelikult vahet ei ole, ühte moodi maitsevad mõlemad, kuigi mina olen väike mooside tarbija, aga selle eest on mul pojad, kes moose armastavad.

  Germo on natuke veel unenäguse näoga ja veidi tõsisem, aga juba eile mängis ta hoovis jalgpalli, mille meie majas elav kunstnik Viktor Jastrepov meie maja "lastele" kinkis. Jah, meie majas elavad hudoosnik ja pisaatelnitsa ;) Kirju korrusmaja vajab kirjusi tegelasi.

  Täna on lebopäev, pühapäev ju, koristada võib ja lillede istutamiseks on ka see õige päev. Aga üleeile me tegime poolvennaga siin suuremat uborkat lausa poole ööni. Välisukse esine sai ka veidi viisakamaks, kuigi unistan endiselt terrassist. Tegelikult olekski vaja üks lill ära istutada, sest tal on suured juured juba all. Tegu on naabrinaise Terje kingitud tääkliiliaga. Homme on ju esmaspäev, nooretele õige päev laste eostamiseks. (kõlas nagu vanainimese jutt, aga noh, mina neid juba ju enam ei eosta) Ärge uskuge, et esmaspäevad on vaid sinised. Tegelikult on sinine ju väga hea energeetikaga värv, seega....

Imelist pühapäeva!

10. juuli. 2016.a.
Vana-Rääma

2 kommentaari:

  1. tubli oled MARGIT JA HÄSTI TEGUS KA! ikka pea pysti ja edasi! jaksamist SINULE JA SINU NII ARMSALE POJALE GERMOLE.INGLID ON TEIE LÄHEDAL ..!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suured ja siirad tänud, Lady! :) Imelist suve jätku ja kallid :)

      Kustuta