kolmapäev, 27. juuli 2016

Kodurajooni telgitagustes

  Õhtuni on veel aega, siis plaanime minna Bluusipäevadele Jahtklubisse.Selliste palavate ilmadega ei suuda eriti midagi kodus teha, seega otsustasime jõe äärde jalutada. Pealegi oli see jõeäär suhteliselt avastamata minu jaoks, sattusin sinna vast üldse kolmandat korda.

Germo kesklinna silla all
  Kuigi ma ei ole suurte kortermajade elanik loomult, no, lihtsalt vanad agulimajad inspireerivad rohkem, aga need kõrghooned jõe kaldal tundusid kuidagi kodused ja hubased, vaatega jõele ja Jahtkluibile.
   No, mõne kummelitaime ja raudrohu korjasin ka, jäid teepeale ette. Siis ronisime üle ühe pisikese müüri (kui nii ütelda saab), et jõuda Japsi hoovile paate imetlema. Sealt paistis ka laev ning selle juurde pääsemiseks pidime pikema maa maha käima, ning siis tuli üks onu ja mainis, et tegelikult seal käia ei tohi, on videovalve jne...Aga me olime viisakad ja meiega ta ei pahandanud, pigem pidavat soomlastega probleeme olema. Isegi ühe pildi sain laevast teha. Ilus on meil Pärnus!

Germoga ühe huvitava puu juures
Pildiallkirja lisamine

kõige kõrgemad majad jõe ääres
peaaegu Japsi taga
Japsi hoovil
suur laev sadamas
  Ja, Seili, sain Omnivast plakatid kätte, aitäh! Lähen õhtul ja pakun ühte neist Jahtklubisse. Teised siis mujale. Aitäh ka märgi eest!
Seilile tänud!

27. juuli. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar