pühapäev, 31. juuli 2016

Juba kell 22.00 jõudsime koju

lava nägi välja selline


   Nagu ma päeval juba mainisin, läksin ma kontserdile rohkem Germo pärast, tema nautis. Kahjuks pean tunnistama, et ma ei suutnud lõpuni olla ja Saragossa Band jäigi nägemeta/kuulamata. Lihtsalt, kui olin 2 ja pool tundi seda vaibakloppimist kuulanud, hakkasid kõrva trummikiled ise trummi mängima ja Hellade Vellede ajal sai mõõt ikka täitsa täis. Germo sai nautida peaaegu 3 tundi kontserti, arvan, et piisas.
  Pole midagi parata, selline muusika ei ole minu jaoks. Kunagi kuulasin diskomusa ka, aga see oli kunagi. Võimalik, et vanad diskolood läheks peale, aga...

rahvas hakkas kogunema...
laval Respekt
pisike poiss mängib kitarri
Patune Pool laval

Respekti ma ju tegelt olen kuulanud, isegi osad lood on meeldinud, aga, no enam ei. Kohe kindlasti ei lähe ma enam kunagi Respekti kontserdile, sest läks bändist Jane, suri minu jaoks see bänd välja. Jane oli Respekti hing, siiras ja õrnahäääleline, ülinaiselik laulja, kes tegi minu jaoks Respektist Respekti. Praegu kajab uue naissolisti hääl Kerdo Mölderi häälest üle, on kuidagi vokaalselt liiga tugev ja tema ning Kerdo hääled lihtsalt ei kõla kokku. Lood on miskitud diskolikumaks ja lauljate vahel ei ole sellist sünergiat, nagu kunagi.  No, nende vahel ju võib olla, aga mina seda ei näe, või ei taha näha. Paljud võivad pahandada mu blogipostituse peale, aga räägin tõtt, räägin otse mida kuulen ja näen ja julgen oma arvamust avaldada. Kindlasti paljud fännavad uut Respekti, las fännavad, tore ju. See pelgalt minu arvamus.

 Patune Pool võib ka paljudele huvi pakkuda ja usun, et sellel bändil on palju fänne, kuid....Jah, tegelikult on selle solistil Sünnel väga hea ja tugev tsässi(jazz)laulja hääl, kuid ju siis talle meeldib disko rohkem. Hääletämber on iseenesest võimas, aga lood ei ole mulle. Vähemalt lapsed fännasid, üks poiss mängis lausa kitarri ja blond tüdruktita tantsis, neid pildistasin ka. Õhtu meeldivam elamus. Ahjaa, mõnda head tuttavat nägime ka ning kallite Ülle ja Eneliiga istusimegi koos esirea pinkidel, või, noh, Enelii oli kaaslasega meie taga. Kaidiga kallisime ka.

  Helladest Velledest ma ei viitsi üldse kirjutada, sest juba paari esimese loo ajal tekkis tahtmine ära minna ning lõpuks me seda ka tegime. Saragossat ju kuuleb ja näeb vajadusel ja youtubest ning ega ma pole neid kunagi fännanud.
  Aga kõigele vaatamata võin suve kordaläinuks pidada, sest mul on plaan vähemalt korra suvel Vallikas kontserdil ära käia ning nüüd on käidud. Germo õhtu läks vähemalt korda.

Lisan siia ka väikese videojupi Patuse Poole esinemisest. Kuulata ja vaadata saate SIIT.

30. juuli. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar