teisipäev, 5. juuli 2016

Uus tass Türgist, uus Ingel Soomest jne...

uus tass Türgist

   Täna oli meil taas külalistepäev. Olen siiani Tallinna uudiste ootel, puude ootel ja veel ühe asja ootel,(millest ma veel avalikult ei räägi) seega päevad kipuvad koduselt mööduma. Mu kallid külalised arvasid samuti, et, kui tulevad uudised, tulevad kõik korraga. Sama tunne on ka minul. Sellepärast ma eriti kodurajoonist kaugemale ei kipu. Ootusärevus.

  Täna jõudis minu kollektsiooni tass Türgist. Selle tõi armas Triin, kes käis 2 nädalat Türgis puhkamas. Aitäh, aitäh, aitäh, kallis Triin! Nüüd on mul juba 2 erinevat Türgi tassi. Ja kokku on mul 2 lusikaga tassi. Olen õnnelik.

  Kallis sõbranne Jaanika jõudis eile Soomest tagasi ning tõi mu kollektsiooni juurde lausa 3 inglit, kõrvarõngad ja ripatsi. Nüüd on minu elamine veel rohkem kaitstud. Aitäh, kallis Jaanika!

Jaanika kingitud Inglid
 
  Ja armsale Irinale suured tänud lõngade ja niitide ning nende teiste asjade eest! Kui ma taas käsitöölainele satun, saad ka näha mille ma nendest kokku nikerdan. Üks heegeldis on pooleli, aga pole hetkel vaimu jätkamiseks, ehk sügisel.

Irina kingitud lõngad ja heegelniidid

  Ja ligi nädala eest korjatud põdrakanep ja teelehed jõudsid ka täna purkidesse. Taas paar purki talvevarusid juures. Annaks ilma, ma juba lausa kibelen korilusega tegelema. Plaanin sellel aastal ka moose, kompotte ja igasuguseid möginaid sisse teha. Järjest kõik aedviljad ja puuviljad valmimas.

põdrakanep ja teelehed

  Miski keeb, kisendab ja pulbitseb mu sees, see teeb rahutuks. Ma vist pean selle kõik endast välja kirjutama. Hea, et inspiratsioon on tagasi. Eile kirjutasin luuletuse, täna lühijutu, ehk homme jätkan mõne pooliku romaani kirjutamist. See kõik maandab ootusärevust. Ehk.


5.juuli. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar