reede, 8. märts 2019

Naistepäev + uus tass!


 Aitäh teile Ave, Ave, Eve, Urmas ja Helve!

 Üldiselt kavatsen ma täna Eurojackpoti peavõidu võita, teie ei pea mängima!

Armas Ave Mürel tõi mulle täna uue tassi, pärit Tenerifelt. Olgugi, et mul üks Tenerife tass oli juba olemas, aga sellist ei olnud. Selline mõnus, poolik, nagu üks mu külmkapimagnet. Kollektsioon üha suureneb, varsti vist ajab elamisest välja, aga ma niiiiiiiiiii armastan neid tasse ja pean mingi konksusüsteemi endale saama, sest sektsiooni peal nad koguvad tolmu, tüütu on neid sealt pidevalt tõsta ja puhastada. Tolm koguneb eriti tasside sisse. Samas konksude otsas koguneb ka, aga siis saakin sektsiooni pealse vabaks. Tegelikult asetasin need sinna aasta eest, kui Urmas Luik tuli Naistelehe tarvis fotosessiooni tegema.

 Hästi armas üllatus ka sinult, hea Helve! Aitäh! Tead, ma ausõna ei kogu delfiine, aga ometi on neid mul juba 6. Delfiinimagneti ja pastaka tõi ilmselt ka Ave mulle, teine Ave (Nõmmik). Samas ma kunagi hirmsasti tahtsin neid koguma hakata, esiteks delfiinid mulle väga meeldivad, juba lapsest saati meeldivad ning millalgi rippus mu laes delfiinidega tuulekell ja toonases vannitoas delfiinidega vannikardin. Iga asi jõuab inimeseni siis kui selleks on õige aeg, ju siis ongi delfiinid minu poole teel. Väga armsad ja targad veeloomad.

süda
tass Tenerifelt
peavõidu pilet :)
süda

  Armas Naistepäev ongi õhtusse jõudnud. Vaatasime siin dvd-d ja nii ta kulges, vaikselt, rahulikult. Isegi lugedes, sest ma olen ju hirmus raamatukoi. Kui juhtub veel väga põnev raamat olema, loen ma seda ka näiteks süüa tehes. Hetkel ongi selline raamat käsil ning mul on tunne, et tuleb unetu öö.

 Täna meenutan ka oma varalahkunud sõbrannat Maire Haasa, kellel on 63. sünniaastapäev. Küünal põleb. 23.03. saab juba 9 aastat Maire lahkumisest. Paljud teavad teda luuletajanimega Tulilill.

Maire "Tulilill" Haas


Olge armastatud!


8. märts. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar