pühapäev, 24. märts 2019

Rada 137. päev


 Nii ilus kevadilm lausa hüüdis rajale. Jah, täna kepikõndisime teisi teid pidi, sest meil oli asja Piiri tänavale ja siis ma otsustasingi, et mööda tänavaid on natuke tuulevaiksem trenni teha ning me Jaansoni rajale täna ei jõudnudki, aga koju jõudes, näitas pedomeeter 8,2 km.

 Kolmandal kilomeetril tõmbas jalg krampi, pidin tükk aega masseerima. Neljandal ja viiendal kilomeetril tõmbas taas. Aga peale masseerimist läks üle, kuigi siiani on lihas valus. Aga ma määrisin seda kuusekasvutinktuuriga, ehk taastub. Sai vist natuke üle pingutatud, aga hirmus tempo oli sees. Vahel juhtub.

 Magneesiuimi võtan igal õhtul. Ja täna sain juba päikeselt d-vitamiini ka. Üldislt ma väga ei põe, kui homseks juba lihas taastunud on, oleme taas rajal.

 Kerge väsimus tekkis ka, aga lõunaunest ei tulnud siiski midagi välja, natuke vedelesin ja olen üsna värske. Germo polnud ilmselt isegi väsinud, sest tiirutas veel hoovis ringi. Aga ta on minust peaaegu poole noorem ka.

 Loodame, et ilmad lähevad veel kevadisemaks, aga plaan on vähemalt 2 päeval nädalas rajal olla, sellel nädala juba olime.

 Fotod:
Ilvese tänaval...
Piiri tänaval
Lille tänavalt n-ö. üles...
Kas siin asetses kunagi Piiri-kivi? (Piiri tn lõpp...)
väike istung...
toon toonis...
kand ja varvas
Pärnu pikim maja - KULDNE KODU
Terje ja 12-aastane Sämmi olid ka rajal :)
nunnu Sämmi
peaaegu kodus, Tallinna mnt
oma valmistatud kuusekasvu tinktuur



24. märts. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar