laupäev, 30. märts 2019

MEES AVIGNONIST - Marje Ernits


 Öösel kell 3.12 sain loetud Marje Ernitsa romaani "Mees Avignonist." Veidi üle kolme tunni lugemist ja läbi ta saigi. Kui ikka on tegu haarava ja ladusa raamatuga (ja mitte mahukaga), loed sa selle kohe läbi. Selline see raamat on.

 Ma ei teagi, kui palju Marje Ernitsa raamatuid ma läbi lugenud olen, aga olen. Ükskord loen kokku. Ernits kirjutab väga ladusalt ja tema raamatud on lihtsad ning elulised, ka kohati suisa aktuaalsed.

 Seda raamatut soovitan lugeda neil, kes otsivad internetiavarustest suhet. Väga palju on hoiatatud, et sotsiaalmeedias liigub ohtralt pettureid ja pahatahtlikke tegelasi, kuid ikka ja jälle leiavad nad endale ohvreid, kelle, kas rahast tühjaks tõmmata või midagi veel hullemat. Eriti hädas on nende tegelastega eakamad naised, kes on alles sotsiaalvõrgustikku endale konto teinud või teha lasknud. Nad ei tea netimaailmast suht midagi, see ongi üks suuri põhjuseid miks nad langevad kurjategijate ohvriks. Just sellest see raamat kirjutab, ühest pensionile jäänud naisest, kellele hakkab Facebookis üks mees mesimagusat juttu ajama.

 Jah, üldistada ei saa, mõni on leidnud just internetist endale sobiva kaaslase, mõni kõrtsust. Aga siiski tuleb ettevaatlik olla. Ma ei taha pikemalt peatuda raamatu süžeel, aga soovitan seda raamatut kindlasti lugeda. Väga hea ja haarav lugemine!

Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

MEES AVIGNONIST

Autor: MARJE ERNITS
 11 Google +0  0 Share0
Kui Irene Kreek aasta enne pensionile jäämist pedagoogiametist koondatakse, võtab ta saabunud suvevaheaega kui puhkust ning pühendub oma teisele elukutsele, aiandusele. Elumuutusest tingitud probleemid ei anna endast kohe märku ning kui annavad, otsib Irene abi personaalarvutist. Ta liitub tütre mahitusel suhtlusportaaliga ja leiab endale uusi sõpru ning mõttekaaslasi.
Ühel päeval saab ta internetis surfates sõbrakutse mehelt, kes elab Avignonis. Algab kirjavahetus, mille käigus areneb sõprussuhtest välja midagi sootuks enamat, kui Irene oodata oskas. Et tekkinud tunnetes selgust saada, nõustub ta mehega kohtuma
ISBN 9789949567522
Ilmumisaasta 2016
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 160 lk
Mõõt 210x140x10 (mm)
Kirjastus EESTI RAAMAT
Lisamise aeg: 02.06.2016  
14.95 3.94 €
Kaupluses püsikliendile: 3.94 €
Kaupluses: 4.15 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: esmaspäev 01.04




30. märts. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar