teisipäev, 26. märts 2019

Jaansoni rada 139. päev

jajaa, 3 jalga :)
 Eile õhtul kelle 22.00 ajal hakkasid mu põlved põrguvalu tegema, aga õnneks mul on kodus tinktuurid. Määrisin ja sain valust jagu. Hommikul kahtlesin kas rajale minna või mitte, ei läinudki. Aga õnneks enam põlved ei valutanud ja kella 17.00 ajal tuhisesimegi Germoga rajale.

 Täna läbisime 8 km. Oli küll tuuline, aga väga mõnus oli kepikõndida. Peale 2 km tegime küll väikese istepausi, jõime vett ja...4 km saime Alttiga kokku ja juttu jätkus kauemaks, kui kauaks. No enne Alttit oli üks onu imearmsa koerada rajal. Onu ise rääkis, et ta on 72 aastane ja veel eelmisel aastal ta rulluisutas rajal. Müstiline! Ja ega ta oma vanust välja ka ei paistnud. Aga tema koera - Trolliga saime sõpradeks. Trolli on kõigest 1 aastane. Isegi Germo tegi talle pai. Hästi sõbralik koer. Pärast kohtusime taas, tagasi tulles, siis juba liputas saba.

 Teine mees, kellega rajal kohtusime, kelle nime Germo viisakalt küsis, ja kes ennast Arvoks nimetas, sättis Luitejooksu reklaami üles. Mina muidugi tegin pilti ka, sest Luitejooksuni ei ole enam palju aega jäänud. Ka Arvo on 72 aastane, jälle hämming! Ilmselt spordimehed siiani. Aga toredad vahepeatused olid, kuigi kibelesin edasi kepikõndima, müts oli ka peas läbimärg. Ahjaa, Arvo soovitas mul minna Luitejooksu retkele, aga ma ei ole veel nii vormis, et võistlustest osa võtta, kuid ma ei ülte iial iial...

 Tohutult ilusad värvid olid teavas, imeline päikese loojang! Üritasin jäädvustada, õnnestus ka, kuigi mul ju ei ole väga head fotoaparaati.

 Üldse oli rada nii ülerahvastatud, et pidime Germoga hanereas käima. Mõnus teada, et rahvas spordib.

Fotod:
rada oli sportijaist tulvil...vaadake kui sinine jõevesi ja taevas!
taevas oli nii armsalt sinine
2 km läbitud....
puhukepaus peale 2 km, kui Avele vahele jäime :)
3 km läbitud...
...
koht, mis tekitab alati üleva tuju...
imearmas Trolli
Altti jäi teepeal ette :)
läbi puude...
Päike ja Nemad
Trolli ja Luitejooksu reklaam
Onud panid Luitejooksu reklaami üles :)
vesi on kohustuslik
lemmikkoht...
loojangutaevas


26. märts. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar