teisipäev, 12. märts 2019

Siis, kui kirjutad menulauliku raamatusse...



 Eelmise aasta märtsis panin punkti oma lühiromaani "Vihmatüdruk" käsikirjale ning saatsin kirjastusse. Mõnikord ma armastan oma kalleid sõpru raamatusse panna, aga küsin ka selleks luba ja kingin hiljem vastutänuks raamatu. Nii jäädvustasin igaveseks raamatukaante vahele ka menulaulikust sõbra Ergo Korbi ning eile oli see päev (õhtu), mil sain heale Ergole raamatu üle anda.

 Videot Ergo musitseerimiseks saate vaadata SIIT!

 Pole üldse enam uudiseks, et oman pianiinot ning kõik mu külalised, kes soovivad ja oskavad pianiinot mängida, saavad selleks võimaluse. Nii Ergogi meile eile mõningad lood mängis. Germo on täna veel väga õnnelik, et Ergo talle neid laule laulis, mida ta suisa iga päev plaadilt kuulab. Emotsioonid on siiani laes. Kallis Ergo, me väga täname sind! Aitäh!

 Kui ka sina (ka Ergo fännid!) tahad endale mu lühiromaani "Vihmatüdruk" soetada, saad selle otse minu käest vaid 8 euro eest! Poodides on poole kallim! Ja pühenduse kirjutan ka. Posti panen 9.45 euro eest! Ole kiire!

   VIHMATÜDRUKU tutvustus:

Vahel, tunnistame seda endale või mitte, on nimemaagial meie elus vääramatu jõud. Ka kohtadel, kus inimene elab, on võime domineerida ja inspireerida. Nii sündis ka see lühiromaan.
"Rain on ju inglise keeles veel Vihm, sellisel juhul oledki sina, mu kallis tütreke Vihmatüdruk, Raino on Vihmapoiss ja noh, mina olen sellisel juhul Vihmataat,vana mees juba ju,“ muigas Rainold.
Margit Peterson on Pärnu kolumnist, literaat, poetess, kirjanik, vabakutseline ajakirjanik ja ema kahele täiskasvanud pojale.

* * * 

 Raamatu tegevus toimub Pärnus ja Lavassaare alevis, kus ma elasin 10 aastat. Hea, kui endised kodukohad inspireerivad! Lugu ise on väljamõeldis, ei ole tegu ühegi reaalse tegelasega. Aga Ergo kohe sobis sinna sisse, sest ka mina käin hea meelega teda kuulamas, nii Bum-Bumis, kui ka mujal. 
  Tervitused Ave Kinksile, sest inspiratsiooni sain ma tookord, kui me sinuga Bum-Bumis Maarja sünnipäeval käisime. Mäletad ju? ;)  

 Nüüd aga jäädvustused õhest armsast õhtust:
ei selfi, ei endel, ei enekas. sõbrapilt!
mina, Ergo ja Vihmatüdruk
hurmur musitseerimas :)
süvenenult..
Ergo, pianiino ja emotsioonid :)
meie ja VIHMATÜDRUK
Germo on üliõnnelik, et Ergo talle laulis :)
seltskond

 Ahjaa, minu juuksed sirgendas Kristiina ja kulmud värvis ning kitkus Urve. Mõlemad Ülejõe ilusalongist. Aitäh!

12. märts. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar