teisipäev, 12. juuni 2018

MEELEHEITE SÜNDROOM- Marje Ernits


 Panin just öökapilt raamaturiiulisse Marje Ernitsa romaani "Meeleheite sündroom." Olen ennegi Marje Ernitsa raamtuid lugenud ja loen kindlasti ka edaspidi, sest need pakuvad kogu raamatu vältel põnevust, kordagi ei teki hetke nagu tunduks, et sisu veniks. Kogu aeg midagi toimub ja autor oskab väga viliunult põnevust üles kruvida.

 Noor naine Karina, kes on heal järjel, satub ühtäkki oma eluga ummikusse. Olukord mille tunnistajaks ta on, seguneb Karina eluga nii, et ta ei suuda ega oska enam sellest sasipuntrast välja tulla.

 Naine asub kirjutama tõsielu ainetel raamatut, minnes ise prototüübi ellu, või elujärgsesse ellu, kui nii öelda saab, sest ta ise (ja paljud viiekordse maja naabrid) on prototüübi surma tunnistajaks.

 Romaan, mille ta valmis kirjutab ei ilmu kahjuks, sest selgub, et sarnase süžeega raamat on juba ilmunud. Mis saab edasi? Loe või lausa osta see raamat endale, sest praegu müüakse seda ülisoodsalt.

 Kas midagi häirib ka selle raamatu juures? Läbi sisu mitte miski ei häiri, kuid lõpp oli natuke üllatav, mitte meeldivalt üllatav, aga ootasin midagi muud. Lõppes liiga ruttu. Aga minul, kui lugejal on alati võimalus fantaseerida ja seda ma ka teen.

 Aitäh, Marje Ernits, et kirjutasid selle põneva raamatu!

Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

MEELEHEITE SÜNDROOM

Autor: MARJE ERNITS
 1 Google +0  0 Share0
Karina Gork on noor eesti naine – haritud, ambitsioonikas, ettevõtlik ja arvestav, harrastab tervislikke eluviise, on avatud suhtumisega ja salliv. Ta on kasvanud maal ja targaks saanud linnas. Oma kolmekümnenda sünnipäeva eel tekib tal võimalus teoks teha ammune unistus ning ta asub agaralt ja vahendeid valimata tegutsema. Tema elus pole kohta nurjumistele ja meeleheitele, ometi seisab ta ühel päeval oma viienda korruse korteri rõdul ning on valmis sooritama hüpet, mis viiks ta vabasurma.
ISBN 9789949567126
Ilmumisaasta 2015
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 160 lk
Mõõt 210x140x12 (mm)
Kirjastus EESTI RAAMAT
Lisamise aeg: 30.04.2016  
14.97 3.94 €
Kaupluses püsikliendile: 3.94 €
Kaupluses: 4.15 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: homme, 13.06



12. juuni. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar