pühapäev, 3. juuni 2018

Jaansoni rada 105. päev

higine aga õnnelik :)
 Hetk tagasi jõudsime Jaansoni rajalt. Tegelikult kibelesin möödunud öösel kell pool neli juba rajale, aga siis otsustasin ikka magamise kasuks. Ka lõunasest minekust loobusin, sest mitte ei taha ennast selle kuumava päikese käes praadida. Õhtul kell 20.00 oli paras aeg hakata ennast rajale sättima. Ja kepikõndisime taas koos Germo ja Maarjaga.

 Energiad on vist nii paigas, et pole mitte mingisugust väsimust. Ka võhmale ei võtnud, aga higistasin palju ja tarbisin palju ka vett, nagu ikka rajal. Läbisime 8,4 km. Oleks võinud vabalt kogu Jaansoni ringi teha, aga kutsusin ennast korrale, sest eilne päev jäi vahele jne...Aga teisipäevast hakkan ka vahelduseks ratast sõitma. Kuid kõige selle juures oli eile ka hea kaalul käia, sest kaal näitas (peale ohtrat šašlõkitamist) 114 kg. Nüüd langeb kaal väga visalt, esimesed 25 kg läksid ruttu. Aga ma üldse ei muretse, igal asjal oma aeg ja kaal.

 Kohustuslikud fotod tegime uue silla juures ka. Neid ei saa ometi lisamata jätta. No ja eilsed šašlõkitamise fotod leiavad ka mu avalikus päevaikus oma koha.

 Energiat on nii palju hetkel, ilmselt tuleb taas lugemisöö, nagu eelmine, kui alles 3.30 panin raamatu öökapile. Isegi imestan et ei suuda lugemisest loobuda, või pausi teha, nagu ma seda ikka suviti teen. Hakkab pigem paanika tekkima, et öökapile ootele on jäänud veel vaid 8 raamatut, olgugi et osa neist on jõhkrad tellised.

Fotod:
tegin pioneeri lõkke :)
värskekurgi salat...
šašlõkk neljale
nämm-nämm. 
Germo šašlõki ootel...
kohe lähen Reelikale rabarbereid lõikama..
1 km läbitud...
2 km läbitud...
asja tuleb rahulikult võtta. väike puhkepaus...

3 km läbitud...
4 km läbitud...
uue silla juures...
Maarja uue silla juures...
Germo uue silla juures...
putka uue silla juures...




3. juuni. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar