esmaspäev, 18. juuni 2018

Jaansoni rada 107.päev

kodulävel

  Täna jõudsin üle kahe nädala rajale. Eks oli selleks nii mõnigi takistus, aga loll on see kes vabandust ei leia, eksole? Aga tegelt ka, vahepeal oli takistuseks see kurb intsident ühe noore naisega, millel ma siin blogis peatuda ei taha ning endiselt teevad mulle haiget kaelaradikuliit, vist ka reuma ja kõhukinnisus. Ikka ja jälle, vahelduva eduga. Aga praegu olen normis ja kasutasin võimalust, sest oli ka kesklinna postimajja asja. käisin sealt ära toomas andeka Jana joonistatud illustratsioone kalli Erika lasteraamatu TRIINU tarvis. Nüüd on need mul kodus täitsa olemas ja lähipäevil jõuavad kirjastusse, seega pole TRIINU sünd teps mitte kõrgete mägede taga. Ja ma rõõmustan väga selle üle.

endises kodupargis...
 Kepikõndisime mööda Pärnu kesklinna ja koju jõudes näitas pedomeeter, et olime lausa 7,2 km läbinud. Nostalgitseime ja külastasime endiseid kodumaju, kus olen 13 aasta vältel Pärnus elanud. Germole lisas see kõik vaid rõõmu juurde ja ta lausa säras rajal. Oleme mõlemad õnnelikud, ei mingit väsimust, kuigi esimest korda sai rajal käidud plätudes. Ja lõpuks jõudsime ikka rajale, Jaansoni rajale, kuid kesklinna poolsemasse, sest ei taha lihtsalt siinpool liigelda. Alati on võimalik valida uusi radu, see ei takista liikumist.

 Vahepeal lihtsalt istusime, viskasin mured vette, uputasin ära, vestlesin kahe kalli sõbraga ja nüüd siis blogingi. Jälle üks kepikõnd kirjas! Näib mida homne päev toob, plaan on paigas, kui just taevast pussnuge sadama ei hakka ja ilm väga külmaks ei pööra.
TRIINU kodu :)
siin need on, TRIINU illukad,  vapustavlt hea lasteraamatu illukad
mõnus on olla, pool km veel koju :)
õnnelik Germo
kesklinna sild...
peaaegu kodus..
sõber Raul, siin jalga puhates helistasingi sulle...
nõnnaviisi...
puu, känd ja pisikesed vesroosid- sinna uputasin oma mured...
üle Pärnu jõe paistab meie lemmikkoht...
rajal...
kõik teed viivad jõeni...
Kanali tn 5a oli ka kunagi meie koduks...
põnev uks ühel Kooli tänava majal...
Germo endise kodumaja ees, Kooli tn 3...kui linna kolisime 13 aasta eest..
kesklinnas...
mingid kännukad...

kesklinnas...
Nüüd ikka väike fotogalerii ka:
Germo on üliõnnelik rajale mineku üle...

Olge armsad!

18. juuni. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar