reede, 29. juuni 2018

Head lugemist!


  Juulikuu numbrid "Saatus & Saladused" ning "Müstilised lood" on ilmunud!
"Müstilistes lugudes" kirjutan Mulgimaa kaunitarist Janika Petersonist (ei ole sugulane, kahjuks pole au veel tundagi), kellest sai peale ränkrasket südameoperatsiooni teine inimene. Lisaks on selles numbris avaldatud minu lühijutt "Ega see esimene kord pole!" Jätkuvalt teen koostööd nende ajakirjadega. Kui sinul on mulle oma lugu rääkida, mis sobiks nendesse ajakirjadesse siis võta minuga ühendust kohe!

 "Saatus & Saladustes" on avaldatud minu lühijutt "Suurte silmadega mees" ja Janika Petersoni luule. Siinkohal pean vabandama (minust olenemata) on puudu autori nimi, kuid luban, et see heastatakse. Kui sinul on soov, et sinu luule ilmuks just selles ajakirjas siis võta minuga ühendust juba täna.

 Homme lähen Hansapäevadele tööd tegema, ehk siis ühest huvitavast persoonist ajakirja tarvis lugu kirjutama. Saab põnev päev olema, kui vanajumal ikka ilma annab. Olgu, olgu, ega ilm ei sega tööd, tulgu või pussnuge taevast alla. Aga sellest kõigest saate lugeda juba hiljem.

 Eilne õhtu kulges peaaegu nii nagu kulgema pidi, kuigi väikeste mööndustega. Saime, või õigemini sai poolvend meie koleda kuuritaguse niitmisega algust teha, kuid küte sai otsa ja kell oli juba öörahutundides, sestap jäi pooleli, aga nüüd on vähemalt mu pesunööride alune niidetud ja kavatseme edasi askeldada. See räämas kuuride tagune tuleks lõpuks korda teha, kole on. Sestap jagub tööd küllaga ja vahel tundub, et päevad kaovad kiiresti kätte.

 Täna kirjutan, sest enne jaane hakkasin Petule järge kirjutama ja viimastel päevadel pole olnud aega kirjutada, sestap rajale täna ei jõua. Aga nädal pole veel läbi ning tegelikult kibelen küll. Aga kahte asja korraga valida ei saa, seega kehastun Petuks.

 Olge ikka rõõmsad!
artikkel Janikast
minu jutuke..
minu jutuke
minu jutuke
Janika Petersoni luule...
juulikuu numbrid
läheb tööks...selline padrik kuuride taga...
hakkab ilmet võtma...


29. juuni. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar