pühapäev, 1. juuli 2018

Pärnu Hansapäevad 2018


Võrratu "Ramashang" Taanist

  Lõppenud on Hansapäevad ja ma olen siiani nende lummuses. Selle aasta Hansapäevad Pärnus olid vapustavalt head, vaatamata ilmale mis oli sombune ja jahe. Reedel ma ei käinud, aga laupäeval ja pühapäeval olin kohal. Külm oli, aga pakkisin ennast korralikult sisse, kuigi täna koju jõudes lödisesime Germoga mõlemad, aga tegin tule pliidi alla ja saime sooja.

 Kaanepildiks panin loomulikult Taani poiste pildi, sest ma usun, et ma polnud ainuke kes seda punti tohutult fännas. Lahe oli jälgida kui poiste esinemise ajaks kogu rahvas lava ette koondus. Laupäeval kuulasime ja vaatasime Germoga neid lausa kahel korral ja pühapäeval ka veel. Kui ikka inimesed säraavd laval ja teevad väga vinget muusikat läbi huumoriprisma siis mida sa veel oodata oskad. Tõesti, tõesti, nad kütsid kirgi ja olid nn naelaks. Mitte, et ma teisi ei fännanud, ka Moskva Harfide Orkester meeldis mulle väga ja ka Mustlastantsu grupid ning paljud, paljud teised, ma lihtsalt tõstsin oma lemmiku esile. Ja õppisin nime ka pähe, sest kavatsen seda punti guugeldada.

 Fotogalerii saab pirakas, aga eks ma need fotod rohkem enda tarvis siis blogisse jäädvustan ka.
Igal juhul olen ma rohkem, kui rahul, et Hansapäevadele läksin. Kirjutan ka sellest lehes ning tegelikult käisin kahel päeval ka tööd tegemas, kuid sellest juba edaspidi. Igal juhul jäin rahule ja olen õnnelik, et kohtusin üle pikkade aastate ka oma reikiõpetaja Tõnu Aruga. Tänud šungiidivee eest! mida me Germoga lausa mitme tassijagu tarbisime.

 Oli superäge nädalavahetus!

Galerii:
lemmikmaal
Lindmees Ungarist :)
Ranna ranšo loomad...
Germo ja kaamel
sõiduleeee
sepised...
Mercedes Merimaa Nõiakoda
püstkoja ees käib vilgas töö...
nagu vanasti...:)
Vallikääru aas
Moskva Harfide Orkester
Maljarka (Tartu)
kava
Ramashang
Ramashang
Ramashang
Ramashang
Ramashang
šungiidid


1. juuli. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar