kolmapäev, 25. juuli 2018

Jaansoni rada 117.päev+....

olen, olen üleni higine...
 Kiired (r)ajad on olnud, aga eile õhtul leidsime mahti taas rajale kepikõndima minna, aga saime vaid 4 km kõndida, sest meid tõmmati otseses mõttes rajalt maha...
 Tegelikult oli plaanis 6 km kõndida, või isegi rohkem, aga Maarjal hakkas jalg valu tegema, nii me tagasi pöördusimegi. Ja mitte otse koju, nagu ennist mainisin.

 Juba esimesel kilomeetril jalutasid meile Ave, Merle ja Tarvi vastu, nad läksid koos Ave lapselapse Sandriga kalale, jõe äärde. Seal samas saigi paar fotosüüdistust tehtud ja kokkuleppeid sõlmitud. Olekski kurb olnud, kui Merle ja Eve oleks Soome tagasi läinud nii, et me polekski sellel suvel kohtunud. Aga saatus viis meid kokku ja ma võlgnen just saatusele suure tänu. Aitäh! Õhtu kujunes üliägedaks ning lõpuks ei lastud meid koju kepikõndida, vaid toodi autoga, kell oli juba kolme ligi...
  Eriti äge oli see kuidas diskor Merle meile diskot tegi, kuidas Germo kogu aeg nõudis Kairit Tuhkaneni lugu "Äike, päike," aga Merle muudkui tahtis Tuhkatriinu lugu lasta, korduvalt. Üldse oli üks superäge õhtu, selliseid võiks tihedamini olla. Aitäh Ave, Eve, Merle ja Tarvi! Uute kohtumisteni! 

 Eile sorteerisin ja ladusin ka puid, ahjupuud ladusin ühte kuuri ja pliidipuud teise. Suuremad lauad seina äärde, nagu kord ja kohus. Aga sellest liigutamisest jäi vähe(se)ks ning siis me koos Maarja ja Germoga rajale tuhisesimegi. Germo muidugi aitas ka viimased klotsid kotti ladustada, nagu ta ikka mul abiks on.

 Muide, eile algasid Pärnus Bluusipäevad. Täna olen kohal nagu 5 kopikat, ikka Lootsi 6-es. Lähen Enn Veid kuulama/vaatama, suisa ootan õhtut. Tule sina ka!

 Aga nüüd fotosüüdistused ikka ka:
1 km läbitud...
ilus...
Ave ja Merle
inimesed keda nähes Germo alati särab :)
2 km läbitud...
Maarja ja Germo
3 km läbitud...
Merlega
kolm õde: Eve, Ave, Merle
läheb tööks...
Germo aitas ikka ka
ära ladusin...

Rajal 24. juuli
25. juuli. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar