kolmapäev, 18. juuli 2018

5 ruumi puid + kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas käis külas

Heli Künnapas ja Erika Salumäe TRIINU
 See ei ole enam ammu saladus, et mu kallis Ema elab meie majas. Ja loomulikult aitan ma Ema puid laduda. Nii jõudiski 5 ruumi puid kohale ja ma tegelesin pmst kogu päeva nende kuuri ja riita ladumisega, sest tohutult palav oli, siin näitas lausa 33 sooja, tuli puhkepause rohkem pidada, et maha jahtuda, sest otsene päike, mis otse lagipähe paistab, on ohtlik. Aga hakkama sain ja olen täitsa elus ka. Vähemalt praegu ei anna tervis tunda. Ema talvepuu on nüüd kuuris ja minul ka süda rahul.

 Armas Heli Künnapas käis täna uudiseid toomas ja Erika Salumäe lasteraamatu TRIINU illustratsioone kirjastusse viimas. Nagu näete, on Heli armsalt ümmargune (sain ära mainida, et vähemalt minul on praegu väiksem kõht) ja nende armas pere suureneb juba vähem kui kuu aja pärast. Seda on niiiii armas teada. Heli näeb superhea välja. Sain titale pai ka teha. Aga see pole veel kõik.

 Täna sõitsid mu romaanitriloogia ELU PÄRAST ELU 2. "Maris kolib Portosse" raamatukauplustesse ning minuni jõuavad need alles esmaspäeval, kuna reedel sõidan Tallinna sünnipäevale. Seega esmaspäeval ootan teid kõiki külla, ning järgmisel nädalal hakkan raamatuid neile postitama kes eelmüügist Marise ostsid. Vaid homme saab veel eelmüügist osta, ehk siis 12 euroga, aga juba need kes  reedel tellivad, maksavad ka postikulu ise, ehk siis 14 eurot. Kiirustage!

 Üks megagigamõnus päev on õhtusse jõudnud. Lähen mässin ennast kastanitinktuuriga sisse ja poen teki alla raamatut lugema. Ennetan igasuguseid tagasilööke ja oma tehtud tinktuur on alati kõige tõhusam.

 Olge armastatud!

Fotod:
5 ruumi puid ootamas...
ja naabrimehest kunstnik Aleksei Jastrebov tuli vestlema...
peaaegu 5 riita ladusin
päeva lõpetuseks tõi kalla kirsse, ämm korjas


18. juuli. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar