pühapäev, 29. juuli 2018

Fantastiline Lamba Vest Terminaatoriga


 Naudin sajaga suve, ehk mind ei tapa see kuumus, pigem võimaldavad fantastilised suveilmad võtta osa paljudest üritustest ja sündmustest. Muidugi võimaldavad seda ka sõbrad, sest omal mul enam autot ei ole ja load on ka aegunud, aga paraku ilma autota igale poole, kuhu tahaks, ei jõua. Eilse Lamba Vestile mineku eest võlgnen tänusõnad armsale Reelika Soometsale, tänu kellele me Germoga imelise laupäevaõhtu veetsime. Aitäh!

 Olen aegade algusest fännanud Terminaatorit, sestap elasime Germoga lava ees bändile kaasa ja loomulikult jäädvustasime ka fotodele. Germo rõõmustas kunagise klassivend Toomase nägemise üle, nii sai nemadki fotole püütud. Ja üleüldse nägime väga, väga palju tuttavaid. Pool Pärnut vist oli ennast kohale vedanud, ja kaugematki rahvast.

 Käisin Lamba Vestil teist korda, õigupoolest esimest korda õhtusel livekontserdil. Patt on ju minemata jätta, kui kõik need kontsedrid tulevad sulle tasuta kätte, on vaid kohalemineku vaev. Jah, te lugesite õigesti, Lamba Vest kaunis Pärnumaa külakeses-Uulus on tasuta.

 Nüüd aga fotogalerii:
28 aastat hiljem ;)
selfi armsa Sigridiga
Germo omas mullis...
fanatastiline termikas!
Germo oma klassivennaga (Toomasega)
mees, kes ei vaja tutvustamist...
kaunid naiskad- Kady ja Reelika
kenad särasilmad :)
meie seltskond
armas Sigrid oma armsa lapselapse Robiniga

Nautige kuuma suve, nii kaua kui seda veel on!


29. juuli. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar