reede, 15. juuni 2018

Artikkel jaanituledest vol 2

 Täna ilmunud "Nelli Teatajas" kirjutan taas Eestimaa jaanituledest aga pean vabandama kohutava vea pärast, mis ei ole tingitud minust (mul mustand alles), kõik jaanituled mis on märgitud Läänemaa alla, kuuluvad siiski Pärnumaale. Ma ei tea kuidas sihuke apsakas sisse tulla sai, sest mina guugeldasin kõik kohad üle, aga...Ja tuhat vabandust ka Pärnu jaanitule kuulutuses aset leidnud vea pärast, esineb siiski ansambel Patune Pool, mitte Patune Poll! Ja Salla külas ka ikka Patune Pool, mitte Patune pool.

 Tänud kõikidele kes selle artikli ilmumisele kaasa aitasid! Teen kõik selleks, et enam selliseid apsakaid ei juhtuks!

 Muidu kulgeb tõusvas joones, plaanin täna üle pika aja rajale minna, sest tervis lubab. Argielu edeneb tõhusalt, vahel mässan kodus, vahel lõõgastun teises kodus, nii saigi möödunud laupäeval šašlõkitatud grillfesti asemel, kus kõik on hirmkallis. Ja eile sõime sellel aastal esmakordselt värsket kartulat. Kõrvale tegin oma lemmiku-hakklihakastme. Ja peedimahl maitses ka hea. Täna mõtlengi, et kas ma ikka tahan makarone teha või mitte. Kui oled värske kartula maise suhu saanud siis ju muud ei tahagi. Turult ostsin, Läti kartul, 2 eurot kilo ja kiidan väga heaks.

 Ja armsale Kallele aitähhid Läti magusa eest!
siis kui lapsepõlve mängukaaslane külas käib...

värske kartul ja...

šašlõkitamine..
 Ka üks kena pakike, kus on ka kenad külmkapimagnetid sees, jõudis kohale. Aitäh, kallis Riina! Kollektsioon täienes lausa 3 magneti võrra.

 Eile õhtul (õigemini juba öösel) jagasin oma fb ajajoonel rõõmu, jah, mu triloogia ELU PÄRAST ELU 2. raamat "Maris kolib Portosse" läks lõpuks kujundusse. See oli üliarmas teada, sest viimasel ajal on nii palju juhtunud, palju sellist mis muserdab hinge, aga see uudis oli suur kirss tordile. Nüüd jääb veel ootus. Aitäh, kallis Heli!

 Nüüd aga kulgeb taas raamatute koostamise juurde, sest aeg aina surub peale, aga töö käib ja kõik on ajas. Mul on ülisuur rõõm teha seda mida hing ihaldab, jee!

uued magnetid Mehhikost.
Natuke fotosid ka ikka:
jee!


15. juuni. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar