pühapäev, 23. aprill 2017

Siis kui kohtad kallist kooliõde ligi 30 aastat hiljem...

Aili ja mina ligi 30 aastat peale viimast kohtumist...

 Elu on täis üllatusi. Olgu tänatud inimesed kes mind täna välja kutsusid ja keda mina välja kutsusin. Eelkõige tänukallid sulle kallis Ergo tervituste ja imetoreda esinemise eest! Püüan ikka edasi su lemmikkirjanik olla!

 Kuna ma elan nn Bermuda kolmnurgas (Uku kõrts, Aleksandri Pubi, Kentuki kõrts naabruses) siis vahel tuleb juba viisakusest naabreid külastada. Sellel korral siis sai Kentuki kõrtsus Ergo pilli järgi tantsitud. Aga oli vahva ka, sest lisaks mõnele meesinimesele, kes tahtsid tantsuplatsil vaid kõikuda sain tantsu lüüa ka mehega kes käib peotantsui kursustel. Küll oli hea! Ausalt. Ma armastan üle kõige valssi tantsida, siis rumbat, siisa sambat. Ja uskuge või mitte, täna sain ma ikka ennast parajalt higiseks tantsida.(korvas selle, et pole mitu päeva Jaansoni rajale saanud).

 Aga see pole kõige põnevam uudis. Kõige põnevam on ikka see, et ma sain juhuslikult kokku ligi 30 aastat mittekohtunud kooliõega kellel oli juhtumisi koht broneeritud ka just meie lauas. Täielik müstika! Küll oli rõõm üle pika aja kohtuda, armas Aili! Tõsiselt. Ja me mõlemad tõdesime, et me polegi vanemaks jäänud. Vaata, et isegi nooremad oleme. Küll oli armas kokkusattumus! Aitäh ka sulle, Ergo, et sa rahva Pärnusse kokku tood! Täna oli kuulda, et Kentukis oli rahvast Vigalast, Lihulast, Nuiast, Paidest jne...Täitsa põnev!

 Aitäh ka Evele, Maarjale, Annele, Aivarile, Ailile ja Peeterile! Uute kohtumisteni!

no too onu rääkis et oskab ka valssi tantsida, aga vaid rääkis...
see (nagu ka eelmine) pilt kalli Eve tehtud
minu kallis sõber Ergo
nad tantsivad ;)
minu kallis kooliõde Aili
meie ;)

P.S. Peagi lisan ehk mõne pildi juurde...


23. aprill. 2017.a.
kell 2.03
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar