teisipäev, 18. aprill 2017

Jaansoni rada 8.päev. Poeedid rajal!

patsid pähe, spordidress selga ja rajale...

 Täna pakkisin ennast korralikult sisse, lausa mütsulotu panin pähe ja salli kaela, sest natuke annab veel kaelaradikuliit tunda, aga üldiselt vähe.

 7 kilomeetrit rada kulutasime täna, sest teisel kilomeetril saime luulerahvaga (ava blogi ja näed kellega!) kokku ja läbisime ühiselt kilomeetrijagu rada. Kui kolm ja pool kilomeetrit oli kepikõnnitud, tundsin kerget väsimust ning otsustasime, et ei lähe üle üsna lähedalt asuva uue silla vaid pöörame tagasi. Tervet rada poleks suutnud läbida ja igaks juhuks Papiniidust bussile minna ei oleks julenud, sest meil polnud ühtegi dokumenti kaasas ja trahvi nagu ka maksta ei viitsiks.

 Jätkuvalt tunnen ma rõõmu, et rajal kohtab loomeinimesi. Hommikul kirjutasin Leonora ja Sveni luuletusse sisse ja õhtu tõi nad rajale. Telepaatia? Mis iganes, aga oli armas.

 Kui 5 km oli läbitud oleks tahtnud puhata, aga otsutasin edasi liikuda, sest higisena tuule käes istuda ei ole just hea. Suitsetamist üritan ka piirata, seega vaid ühe suitsu tõmbasin.

  Germo pidas vapralt vastu, vaid Kuu peatuse juures tuli kaks koera vastu ja siis oli oht, et poiss jookseb sõiduteele, kuna Sõudeklubi juurest kulgeb rada mööda maantee äärt (kes veel ei teadnud).

 Hästi mõnus ja kerge on olla.
Tulge teie ka rajale!

Väike fotogalerii ka tänasestrajatamisest:

minek. masinatehase aed veel alles...
1 km läbitud...
kohe 2 km läbitud..
2 km läbitud...
Poeedid rajal: Sven (30 kg kergem)  ja Leonora :)
3 km läbitud...
esimene puhkus...(umbes 3,5 km)
päike loojub...
päike loojub vol 2...
hea teada...
pmst kodus...



18. aprill. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar