esmaspäev, 17. aprill 2017

Jaansoni rada 7. päev

pilt eilsest rajal käigust...
 Täna juhtus siis see asi, et telefon ununes koju. Õigupoolest ütlesin Germole: "Ole hea ja pane mu telefon oma kotti," aga oleksin pidanud ütlema;"Germo, ole hea ja võta minu telefon ja pane see Germo kotti," siis oleks ta aru saanud ja pannud ka. Tegelikult paljud ei saa aru, et Germo mõnda asja ei mõista, sest ta noogutab alati kaasa ja kordab vestleja sõnu. Samas on ta hästi viisakas ja saab elementaarsemate asjadega hakkama, aga see selleks, ma tegelikult ei tahtnud siin Germo teemat lahata, ikka kepikõndimisest blogin.

 Täna läbisime 5 kilomeetrit ja enesetunne on lausa kohutavlt hea. Pole mõtet rohkem läbida, kui hakkab liigestele. Hommikul ma veel seda meelt ei olnud, et täna ka rajale läheme, kuna eilne jäine tuul sai mind kätte ja tegi ära ning seda otseses mõttes, nimelt olen üle pika aja kaelaradikuliidis. Kuid rada kutsub endiselt. Pakkisin ennast täna korralikult sisse ning olin nagu kubujuss. Ausõna! Mõni vastutulija vaatas vist küll veidi viltuse näoga, aga mul oli hea ja soe, muu polegi nii oluline. Isegi kael ei tee enam nii palju valu. Ja väsimust ei ole üldse, kuigi alles paar nädalat tagasi väsitas mind isegi üle silla kesklinna jalutamine kohutavalt ära. Energiat on kordi rohkem ja riided jäävad seljas ühe suuremaks.

 Tänud komplimendi eest (et ma olla ka juba näoest "õhem") kallis Ingrid! Koksisime Germoga peale sinu lahkumist mune ja sihukesed armsad mehikesed väljusid nendest. Tegin isegi pattu, sõin pool šokolaadimunast ära ning loodan, et need kalorid jätsin nüüd rajale.

nunnud, onju? ;)
meie uued pereliikmed :)
vaniljelõhna täis on kogu meie kodu...

 Täna liikusime vana Visu taga oleva sillani ja tagasi, usun, et see teeb 5 km või isegi veidi rohkem. Vaatame mis tuuled homme toovad, aga tahaks iga päev liikuda, kuid lühemaid kilomeetreid. Neljapäeval saab 2 nädalat alustamisest ja see kõndimiskirg pole kusagile taandunud, elab minu sees aktiivset elu. Ma ütlen-see on kättevõtmise asi! Kui oled korra rajale saanud- hakkab see sind kutsuma. Vähemalt Pärnu Jaansoni rajal on see võluvõime olemas.

Armastan!

17. aprill. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar