pühapäev, 30. aprill 2017

Jaansoni rada 15.päev


 Kuna eilne päev jäi vahele, siis täna käisime kõigest 4 km. No tegelikult ligi 5, aga see selleks. Reedel sai ju 10 km tehtud ja kui päev vahele jääb, alustan rahulikumalt, kui nii öelda võib. Tegelt läbisin raja just tempokamalt.

 Päris jahe tuul oli ikka rajal. Ja mina tilkusin taas nagu mahlakask. Sellepärast otsustasime tagasi tulla mööda Rääma tänavat, Kuu ja Rääma tänava otsast. Tuulevaiksem. Sinna on just värske alfalt pandud. Mõnus kepikõndida.

 Kaalul käisin täna ka. Kuigi kaal näitab, et olen nädala jooksul vaid pool kilo kaotanud (eelmisel 3kg) mahuvad mulle paljud riided selga mis on kaua kapis seisnud. Rasvad on juba nüüd läinud lihasmassiks ja mu parem käsi on koledalt musklis, aga parem ikka kui pekine. Lihtsalt mina olen see inimene kellele üldse ei meeldi näiteks kulturistid, võehh! Seega mu tiivad hakkavad juba praegu musklit moodustama, kui olen rajal käinud alles kolm ja pool nädalat.

 Hetke seisuga olen siis 11,5 kg kergem. Rühin edasi, ei sammugi tagasi. Mind ei pane muretsema ka see kui peaks mõni plussnädal sisse tulema. Jätkuvalt söön ka kõike, menüüd muutnud ei ole. Oragnism tunneb ise ära mille järgi isu on. Magusa sööja ma ust ei ole, aga ühel õhtul tuli piima-moosi-saia isu peale ja sõin ka seda.

 Eile tehtud pildi jäädvustan ka siia tallele, no nii igaks juhuks. Oli ikka ülimõnus tunne küll kui poolmantli selga sain. Jah, rinnust veel kisub, aga...

kaalukaotus 11 kg, käidud kolm ja pool nädalat. mantel mahtus selga

 Aina edasi!
Kena pühapäeva!

Fotogalerii:
taas ajalooline pilt, Masinatehase varemed (veel olemas)
selline ehe sillerdus jõel...
2 km läbitud...
Kuu ja Rääma nurgal Germo...
ja Evekene jalutab vastu...
taas ajalooline pilt, Masinatehase viimased hingetõmbed...

30. aprill. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar