pühapäev, 7. august 2016

Värviline nädalavahetus



   Kui Pärnus kestab Weekend (endamisi naeran, et Viiking olla olnud, nagu üks vanem meesterahvas hommikul mainis), olen mina kodurajoonis suhteliselt vagusi, et mitte meeletu rahvamassi sisse minna. Ausalt üteldes, et kiskunud miski mind ka sellel aastal Pärnu Gildipäevadele, kuna need jooksid mitme massisündmusega ühte. Aga üle pika aja koos sõbrannedega väikese naisteka plaanid tegime teoks küll. Kus pildid on? Vahel tuleb unustada, et sul on fotosilmaga telefon. Taotluslikult ei teinud ma eile pilte, kuid kuna see siin on mu päevik, ei saa ma mainimata ja tänamata jätta eilseid Kentuki kaaslasi, erakordselt retrohõngulist Elmu Sadulseppa ja tüdrukute lemmikut muusikameest Ergo Korpi. Aitäh, et meie õhtu mõnusalt nostalgiliseks ja toredaks muutsite! Nojah, ma ju käin üliharva väljas ja eile saime kõik vägeva nostalgialaksu.

  Avele, Emilile ja (vist) Kristile ka suured tänud! Kohtumiseni (ehk) järgmisel aastal!? Germo siin räägib, et läheb Jõgevale Avele külla. Lootus jääb, et ehk võtab mind ka kaasa ;)

mis haigust pirnipuu põeb ja kuidas ravida?


   Enne naistekat tuli ja natuke ka šašlõkitada. Ikkagi viimane suvekuu on käes ja nädalvaetuseti on meil see juba kombeks saanud. Nagu ka muru niitmine. Germol see veel päris hästi välja ei tule, aga õpib, nagu ka ühel pildil näha, mehed taga aias askeldamas.

mehed omakeskis ehk mailaav õpetab vahelduva eduga Germole niitmist


  Tegelikult tegin õnnetutest pirnidest ka pilti. Või õigemini pirnipuust. Kahju on sellest noorest puust, sest lehtedel on suured ja punakad laigud ning puu põeb. Oskab keegi nõu anda mida teha? Mis haigusega on tegu ja mis on kõige parim ravim sellele haigusele?

  Täna on meri meie hoovi sadanud. Vesi tulvas lausa uksest ja aknendest sisse. Ärkasin selle peale, et Germo kuivatas toa põrandat ja sulges akent. Esikus oli lausa meri. Aga praegu kiirgab taas päike ja õhk on soe, liigagi soe. Mulle selline suvi väga meeldib, kuigi niiskust on natuke palju ja sademeid võiks veidi vähem olla.
meri ukse all

  Mis aga naistelemmikusse Ergosse puutub, siis temega oleme kunagi koos pilte mälestuseks jäädvustanud. Näiteks see siin. 2014. aastal vahetasime oma loomingut, nagu näha. Ergo lugusid leiate youtubest, neid on ikka omajagu, eriti meeldivad mulle need lood mille autor ta ise on.

ükskord Ergoga :)



7. august. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar