kolmapäev, 10. august 2016

Siis, kui kallis õde/tädi Malle külas käib

minu kallis õde Malle ja minu kallis poeg Germo

   Täna on sihuke lebopäev. Olen hommikust saati uimane ja väsinud. Hommikukohvi joomine ka viibis, sest kohvikoor oli kapist otsa saanud ja musta ma ei joo. Ei äratanud ka kohv mind täna üles. Masin tegi minu eest pesemistöö ära, kallid Eve ja Janne käisid ka lobisemas. Terje ikka ka. Peaks täna veel koristama. Tolmuimeja võiks ka suunamata oma töö ära teha, just nii laisk olen täna. Isegi niisama lebotada ei viitsi. Te olete täna ärkvel?
 
   Minu kallis õde Malle oli meile tunnikese seltsiks, paitas Zorrot, kui nii ütelda võib. Igal juhul käed küll tal nüüd narmendavad. Aga oli armas taaskohtuda, kallis õeke! Muide, kui sa ära läksid, ütles Germo hoopis nüüd sinu kohta: "Malle on teine vanaema -Lõpe -Linda ." Ja tal on õigus, sest iga aastaga lähed sa välimuselt emaga sarnasemaks. Muidu kutsub Germo mind vanaema Lõpe-Lindaks siis, kui ma prillid pähe panen. Et mis vanaema-Lõpe-Linda just? Kui Germo oli väike, ei saanud ta aru, et kuidas saab olla 2 vanaemat, nii hakkaski ta isappoolset vanaema vanaemaks kutsuma ja minu ema Lõpe-Lindaks, aga pärast vanaema Hüüe (Paavle) siitilmast lahkumist sai minu ema ühe nn tiitli nimesse juurde. Samas kutsub Germo ka mu kalla ema vahel emaks, vanaemaks, ämmaks, sest ta jäljendab mind ja kasutab tihti minu väljendeid ja isegi liigutusi. No, üks suur segadus nende vanaemade ja emadega.

/Kui võõras inimene loeb esmakordselt seda blogi, siis teadmiseks, et mu vanem poeg Germo on erivajadustega ja seda haiguse tagajärje. Sündis tervena. Lihtsalt vahel selgitan, muidu mõni ei mõista miks ma räägin oma 23 aastasest pojast, nagu lapsest. Ta ongi intellektilt laps, aga minu Päikeselaps, sest ta on aus, siiras ja armas/.

  Germol on vahel segadus. Olen pärit 7 lapselisest perest ning olen noorem õde. Germo kutsub mu õde Reeta ka vahel õeks, seega on mul ka tütar ;) Meid on siis /vanuse järjekorras/ Kalle, Malle, Raivo, Reet, Marge, Margit ja Mati. Minul on au olla noorem õde. Ja väikeseks selgituseks ka see, et minul on 2 poega (mitte 1, nagu paljud arvavad teadvat), Germo ja Geio. Germo on vanem.

  No, kui juba Zorrost jutuks läks, siis siit on näha tema vallatu pool ning Malle narmendavad käed. /No, ei saa ju mitte kassipilti lisamata jätta, mõtleb mõni/.

vallatu Zorro ja Malle käed

Kena kolmapäeva!

10. august. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar