teisipäev, 23. august 2016

Armas ennelõuna

aitäh, kallid Marleen ja Ingrid!


   Ütlen ausalt, ma olen õnnelik, et on olemas sotsiaalvõrgustik Facebook!
Tänu Facebookile tutvusin ma aastate eest ka Ingridi ja Marleeniga, ning oleme jäänud siiani suhtlema. Marleeni pole ma küll juba tükk aega näinud, aga Facebookis vähemalt näen. Ingridiga kohtume ikka, kui ta Eestis käib ja alati leiab ta aega ka minu jaoks. (tead, kirjutan nii, et rõõmupisarad silmis).

Aitäh, mu kullakallid Ingrid ja Marleen! :)
kollased lilled (eriti roosid) on mu lemmikud! aitäh selle päikeselille eest!

   Marleeni poolt mulle joonistatud sünnipäevakaart on lihtsalt võrratu!!! Aastaid pole keegi mulle isiklikult kaarti joonistanud. Ja see kaelaehe, no, täitsa minu maailm! Ja see värv! Uhh, need suled tõstavad mind vast lendu :)
  Aitäh, aitäh, mu kallikesed! Kaelaehe leidis koha (kui teda just kaelas ei ole) Arabella poolt kingitud Ingli kõrval, arvutilaua kõrval asetseval seinalambil.

õunad ootavad purki panemist

  Kuigi juba tunni aja pärast sõidame seenele, ootab mind köögis ka ämbritäis õunu, kes igatsevad purki. Seega on mul nüüd paar päeva taas käed ja jalad tööd täis. Ämma aias ootavad mind ploomid, mis tuleb lähipäevil ära korjata, sest need juba potsatavad puu otsast maha ja lähevad mädanema. Seega peate leppima (tegelt ei ole lugemine kohustuslik) nüüd tihti hoidiste blogide lugemistega.

  Aitäh, et olete mu sünnikuu nii imeliseks muutnud, kallid sõbrad!


23. august. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar