neljapäev, 18. august 2016

Kui su tööks on kodu...

   Viimasel ajal kuulen tihti, et olen tubli ja jõuan nii paljude erinevate asjadega tegeleda jne...Tegelikult on ju põhjus selles, et ma olen juba 8 kuud kodune olnud. Jah, kirjutamistööd ma ju teen kodus ja ma naudin seda, kuigi hetkel võin nuriseda inspiratsiooni üle. Mõned artiklid on poolikud, paljud romaanid on poolikud jne...jne...Aga tõele näkku vaadates olen ma väsinud kodus olemisest. Tahaks tööle! (ammu juba)
   Mulle on kogu aeg meeldinud vanad agulirajoonid, poolväsinud puidust hooned, praksuvad puud ahjus, üleüldse ahjuküttega elamine ning üle aastate tunnen, et olen koju jõudnud. Siis ei peaks ju muretsemiseks põhjust olema? Tegelikult on asi vastupidi. Kui ma veel tööl käisin, jõudsin palju rohkem. Nüüd, kodus olles lükkan isegi elamise koristamist edasi, sest aega ja ruumi on liiga palju käes. Pealegi elu kallineb iga hetkega ning kodus istumine ju ei toida. Saaks kasvõi paaritunnise töökoha, oleks elu palju lillem. Üle paari tunni ma Germo kõrvalt lihtsalt ära olla ei julge. Tema tervis halvenes aasta tagasi ning juba siis tundisn, et pean koduseks jääma. Vanal aastal lõppes minu sotsiaaltöö Pärnu linnavalitusese alluvuses. Vahepeal tundus, et päike hakkab pilve tagant välja tulema, kuid siis tuli taas sadu, sadu, sadu...Ühesõnaga, kui kellelgi on pakkuda mulle paaritunnist töökohta, olen ootel. Senikaua aga teen kodus tööd, kirjutamisest vaaritamiseni. Täna näiteks tegin taas 5 purki talvevarusid juurde ning hoidiseid on mu (vara)salves juba 40 purki, kuigi kurgid ja igasugused salatid on veel purki tegemata ja niinii kangesti tahaks veel seenele minna.

õunamoos vaniljesuhkruga
enne vahu riisumist

  Täna ma kaneeli õunamoosisse ei lisanud, lisasin veidi vaniljesuhkrut. Kes ei tea siis seda palju lisada ei või, teeb moosi mõrudaks. Tänase moosi koostis on:

õunad (valge klaar)
suhkur
vanikjesuhkur
  
  See mõtisklus ei olnud virisemise iseloomuga, ma ju pean päevikut, avalikku päevikut kuhu panen tihti oma mõtteid kirja. Tegelikult on armas päev olnud. Kohtumine sõpradega, kalli ämma saadetud õunad, mis moosiks tegin, raamatud müüvad hästi. Germo ja Zorro on ülearugi rõõmsad jne...
  Lisan siia ka oma raamatute müügikuulutuse, sest mu blogisid loevad väga paljud, ehk on mõnel soov endale mu raamat muretseda. Kopeerin oma Facebooki ajajoonelt selle reklaami:

novellikogu (17. novelli-lühijuttu) VIRTUAALMEES ja romaan SEGAVERELINE

Nagu näete, sain kirjastusest oma novellikogusid "Virtuaalmees" juurde. Minu romaan "Segavereline" on poodidest läbi müüdud. "Virtuaalmees" maksab poes ligi 14 eurot, aga minu käest otse ja pühendusega saad vaid 8 euro eest. "Segaverelise" saad otse ja pühendusega 5 euro eest. Kui tellid mõlemad koos, saad need 12 euro eest, ning maksan ise ka postikulu. Eraldi ostes lisandub mõlemale postikulu 2 eurot. Jagamise eest tänud! 

  Ja rõõm on tõdeda, et mu raamatud endiselt hästi müüvad ja neid ka palju laenutatakse. Aitäh, sõbrad! Siia ka teine reklaam.

minu neljas luuleraamat KÜLALOOD EHK VAADERPASS (kirjastus Ji) edetabeli 11. kohal

Nagu näete, on mu luuleraamat "Külalood ehk vaaderpass" müügiedetabeli 11. kohel hetkel. Veel on vaid mõni raamat saadaval, Viru Keskuse Rahva Raamatus ja Pärnu Rahva Raamatus (2. tk. Port Artur 2.) Soovijad, kiirustage! Pühenduse võin sisse kirjutada siis, kui näeme. Tiraaž on kohe, kohe läbi müüdud!

 Kena õhtut!

18. august. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar