neljapäev, 11. august 2016

Supelsaksad+ Augustiunetuse Samblalava

Germo, mina ja Janek

    Pärnu suvi juba on kord selline mis meelidb rahvast linna. Kes tuleb siia puhkama, kes sanatooriumisse, kes Weekendile, kes koju käima, kes... Ühel põhjustel nendest on ka ajakirja Vaimupuu asutaja (või lihtsamalt üteldes boss) Janek Muru Pärnus. Täna saime temaga kokku kohvikus Supelsaksad, lahkasime Vaimupuu teemasid, maitsesime kohviku hõrgutisi ja olime niisama rõõmsad. Ühesõnaga tegime pisut tulevikuplaane, et maailma paremaks muuta. Millest täpselt? Sellest on hetkel vara rääkida. Iga asi omal ajal.
Igal juhul oli rõõm kohtuda ja pisut tööjutte puhuda.

Supelsaksade hõrgutised
Supelsaksade hõrgutised
asjalik Janek
Germo värsket Vaimupuu ajakirja sirvimas
see hetk kui Janely meiega ürines
bändide esinemiskoht, Uue Kunsti Muuseuimi tagune terrass
ja Samblalava kirjarahvale, terrassi kõrval. ehe ja ürgne :)

   Germo oli igatahes uute Vaimupuu ajakirjade üle väga rõõmus, nagu ka Janeki ja Janelyga kohtumise üle. Janelyt ma küll nn üldpildile jäädvustada ei saanud, kuna vahel kipub töö ikka jänes olema küll. Aga juba laupäeval Augustiunetusel kohtume me taas.

  Teel koju käisime ka Germoga tiiru Uue Kunsti Muuseumi juures ära, eks ikka selleks, et paljudele hämmingut tekitanud ja huvi pakkunud Samblalava pildile jäädvustada. Germo oli ka sellel nõus poseerima. Nii, et lugupeetud kirjarahvas, just see lava ootab meid laupäeval Augustiunetusel. Kõrval on Uue Kunsti Muuseumi terrass, mis asub kohe muuseuimimaja taga. Inimesed on siin huvi tundnud, et kus kogu üritus toimub paduvihma korral. Ka sellest oli meil Eleka, Maria, Vaiko, Andrese, Maarja ja Geaga juttu. Kui ikka päev läbi ladistab lausvihma, saame esineda muusemuterassi ustest seespool, sest need uksed käivad kenasti lahti. Samblalava kõrvale tuuakse ka koht kus kuningas jala saab käia, seega muretsemiseks ei ole põhjust. Muidugi on ma majas tualettruum avatud, aga sinna saab käia vaid Muuseumi esiuksest. Ühesõnaga tulge kohale ja nautige. Ning hoidkem pöialt, et Rasmus Paesüld saaks ka Läänemaalt kohale tulla, saadame koos talle tervendavat energiat. Jaak Känd juhatab esinejad lavale, neid veidi tutvustades. Mina isiklikult olen lisaks kaaskorraldamisele kellatilistaja. Annan märku, kui on esinejal aeg lava vabastada, sest kava on tihe ja esinemised toimuvad vaheldumisi Terrassilaval ja Samblalaval, seega aeg piiratud. Kohtumiseni juba laupäeval Uue Kunsti Muusemi taga, Augustiunetusel!

küsige neid Augustiunetuse lehti kohvikutest
meie kava


11. august. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar