esmaspäev, 22. august 2016

Esmakohtumine Facebooki sõbraga ning hoidised, hoidised....

terviseks!
   Täna ärkasin juba peale kella 9-t. No, juba peale 7-t hommikul hakkab Zorro mind äramata, vaatab oma suurte silmadega otsa, kui ma peale pilkude kohtumist ei ärka, hakkab ta mu varbaid ja näppe närima (otseses mõttes), omal ees pilk mis kõneleb;" tule minuga mängima!" Nii minu hommik algaski. Vahetult peale äratust helises telefon ja minu Facebooki sõber Katrin oli juba mu äsja avatud välisukse taga. Ma ei hakka enam ise kirjutama milline me esmakohtumine välja nägi, kuna Katrin ütles juba kõik ära ja tema ausad ning ilusad read tuleb ju blogisse jäädvustada. Siin need on:

Katrin, sorry, see pilt oli mulle kõige armsam (Katrin lubas pildi pihta panna)

Täna lõpuks ometi jõudsin kohtumisele ühe ääretult sooja südamega naisega.
Meie hommikujutt kohvi tassi taga lendas kui linnutiivul. No ajataju lihtsalt kadus käest. Esmakohtumine oli täpselt sellise tundega, et me ju alles lobisesime.
Mõnus mõnus hommik kirjaneitsi Margit Petersoniga. 
Ja tänu Temale muutus mu bussisõit huvitavaks, sest kotis olid raamatud, millest üks sa poole peale loetud sõidu ajal unustades kogu ümbruse.
Aitähh Margit!
Ja libedat sulge Sulle.

  Katrin tuli mu sõbralisti vast paar kuud tagasi. Paar nädalat tagasi teatas ta, et soovib mu raamatut ning täna sai lausa 2 raamatut, romaani ja novellikogu, sest vaid neid kahte (SEGAVARELINE ja VIRTUAALMEES) saab veel minu käest otse ja pühendusega osta. Aitäh, Katrin!

  Tegelikult on varem tõusmisest kasu ka (ilmselt kass Zorro teab) sest täna keetsin valmis 2 purki õunamoosi ja 7 purki möginat (minu keeles) ehk siis pangesalatit või letšot, või...heal lapsel ikka mitu nime. Aga mögin koosneb järgmistest komponentidest:

tomatid (hulgim)
1 kollane paprika
1 oranž paprika
2 punast paprikat
kurgid (hulgim, kuigi mina ei pannud palju)
4 suurt sibulat
4 suurt küüslaugu küünt
1 pakk beebiporgandeid
tilli
soola
suhkrut
äädikat
veidi vett
segupipart
musta pipart
nelki
toiduõli

  Üldiselt panen mina kõiki asju salatisse silma- ja maitse järgi. Salatit segades mekin ja lisan vajadusel maitseaineid juurde. Retseptid pole minu jaoks. Mõni tahab ja krepkamat salatit, mõni mahedamat, magusamat, soolasemat jne...Aga igal juhul väga maitsev tuli, kavatsen veel neid möginaid sisse teha. 


jälle sammuke talve suunas (2 moosi ja 7 möginat)

salat potti ja keema (pärast kuumutasin ka ikka)


  Homme on uus päev, näis mis siis juhtuma hakkab. Üks kallis külaline peaks tulema ka. Olen vaaritamislainel, paranen kaelaradikuliidist ja peavalu on ka kadunud, kuigi pool päeva piinlesin selle käes. Õhtul määrin ennast ( oma valmistatud) kuusekasvutinktuuriga sisse ja homme säran taas. Eile olin ise laisk, ei viitsinud ööseks ennast tinktuuriga sisse määrida ja tulemus oli käes. 

Aitäh 6 sõpra, lähedast, kes te täna minu jaoks olemas olite!

22. august. 2016.a.
Vana-Rääma

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar