reede, 26. august 2016

Siis, kui perekond Palmiste külas käib...

Kallid Ruth ja Ülar

   Täna on selle nädala esimene päev mil ma mitte ühtegi purki hoidiseid ei ole sisse teinud. Üheks põhjuseks on see, et mul said purgid elamisest otsa. Vaid 2 hiigelpurki on veel, kuid sinna kavatsen veel seeni soolata või kurke marineerida. Teiseks põhjuseks on see, et üle nädala on veel uue rahapäevani elada ja....ühed palgarahad jäidki saamata, olid vaid lubadused ja lubadused, valed ja valed, kuigi olin arvestanud selle rahaga. Seega kallid inimesed, oma tähtpäeva ma ei tähista, sest vaid hoidistega sünnipäevalauda ei tee. Tegelikult ma ei plaaninudki suurelt pidada, kuid külalistest ei pääse ma nii ehk naa, tahtsin vaid veidi suupisteid pakkuda. Maarohuteed võin pakkuda. Või põgenen üldse kodust ära, aga eks seda näitab aeg, veel paar päeva on ju aega. Lihtsalt kaotasin usalduse ühe inimese vastu keda juba sõbraks hakkasin pidama. Pole midagi parata, elu teeb omad korrektuurid ja iga inimese ellu jäävad need inimesed kes seal olema peavad. Nagu näiteks perekond Palmiste.

  Jah, nagu pildilt näete, käisid kallid Ruth ja Ülar mul külas. Oi, meil on sihukesed salaplaanid. Avalik saladus on see, et nad mul külas kohvitamas käisid, kuid on veel üks suur saladus millest ma ei räägi. See on ju saladus. Jään salalikuks. Ruthi ja Ülariga kohtume varsti juba taas. Aitäh, kallikesed!

  Eilsed hoidised tuleb ju ka siia jäädvustada. Tegin 3 purki õunakompotti sisse. Õunakompotti tehes ma reeglina õunu ära ei koori, aga kallis Ingrid tõi need mulle juba mitme päeva eest ning enamus õunu olid juba plekilised ning kaubandusliku välimuse pärast koorisin kõik ära.


Õhtu on veel poisike, poolvend käis tiiru külas ja tuleb õhtul tagasi. Ning mine tea veel kes või mis...

Kena reedet!

26. august. 2016.a.
Vana-Rääma


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar