reede, 21. detsember 2018

Tänases Nelli Teatajas


 Möödunud laupäeval käisin Evald "Kotkasulg" Piirisilla raamatu esitlusel Pärnus ning kirjutasin sellest Nelli Teatajasse väikse nupu. Aga päkapikud on vist vallatud olnud, Evaldi nime esitähe kellegi kingikotti poetanud. Kui te leiate jõulukingituste hulgas ühe kadunud E tähe, siis palun tagastage see! Aitäh!
  Tegelikult vabandan Nelli Teataja toimetuse nimel, et selline apsakas juhtunud on. Vabandust! Vabandust!
Samas...kui Evald kirjutada ilma esinime esimese täheta, saab temast vald, just valla suurune (ja tegelikult kordi suuremgi) on Evaldi vägi, sestap vast saan toimetuse nimel paluda kergemat karistust?

  Muide, hakkasin selle E tähega mängima, no kui jätame sõnal "Ema" E tähe ära ja poetame kogemata ühe A juurde (no viimaseks täheks), saame sõna MAA, ja sellel sõnal, nagu Emalgi, on ka ülivõimas tähendus.
 Kui võtame emaililt E tähe eest, seostub jälle kõik maaga, kõik kolm sõna, mille näiteks tõin, seostuvad otseslt maaga. Paras maagia (jälle see sõna maagia seostub ka), eksole?
  Ma tean, ma tean, et olen paras tähenärija, aga õnneks mitte sõnasööja. Aga jah, tähti ma armastan krõmpsutada küll ;)

 Ega ma veel Evaldit rahule ei jäta, sest tema raamat ootab mind ju öökapil, lugemisjärjekorras. Aga järjekord aina kasavab, sest olen palju raamatuid jõulukingitusteks saanud. Linnukesed sidistasid, et neid on veel tulemas. Oi, kuidas kõik see mulle meeldib! Ja loomulikult blogin ma kõikidest loetud raamatutest!

 Kui ka sinul on mulle midagi öelda, arvates, et saaksin sinust põneva loo Nelli Teatajasse, Müstilistesse lugudesse, Saatus & Saladustesse või ka ajakirja Lemmik (lemmikloomade ajakiri), siis võta minuga ühendust juba täna.

 Täna tegime kirjanik Erika Salumäega otsuse, et sünnib ka TRIINULE kolmas osa, aga see on juba noorteromaan, ning kannab pealkirja TRIINU. Kui Erika oli 2. osa valmis kirjutanud, soovitasin juba mina tal kolmas veel kirjutada, nüüd soovitas veel üks Erika sõber, ja nüüd läheb tööks. Aga kuna see tuleb ilmselt kahest esimesest raamatust paksem, plaanime sünni sügisesse. Igal juhul suusõnaline diil sai täna Erikaga tehtud. Ja ühte ma ütlen, me mitte ei saa kohe alla tunni telefonis räägitud, sest juttu jätkuks kauemaks, kui kauaks! :)

 Ahjaa, mu romaan "Üksinda maailmas" läks ka trükki, selle sündi ennustan jaanuari keskel. 


 Hästi mõnusat jõuluaega!

Mõned fotojäädvustused ikka ka:
aitäh päkapikud Tiia Merily ja Arne!
aitäh päkapikk Aili!
Aitäh, päkapikk Aili!
täna ilmunud ajalehe Nelli Teataja kaaned


21. detsember. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar