esmaspäev, 10. detsember 2018

Detsembrikuu "Saatus & Saladused" ning "Müstilised lood"


 Ja jõudsidki minu postkasti detsembrikuu numbrid! Ajakirjas "Müstilised lood" on sellel korral mu lühijutuke ja pikk artikkel mu kunagisest reikiõpetajast-Tõnu Arust. Ajakirjas "Saatus & Saladused" on sellel korral ka minu lühijutuke ning Ingrid-Regina Vähi luuletused.

 Kui ka sina arvad, et saaksin sinust põneva loo, kirjuta mulle. Müstilisemad lood sobivad ajakirja "Müstilised lood" ja sellised elulisemad ja sotsiaalsemad lood ajakirja "Saatus & Saladused."Ja luuletusi luuleveeru tarvis ootan igakuiselt. Tervelt üks lehepool on autori jaoks, sinna mahub umbes 5 luuletust, foto autorist ja mõned read tema tutvustamiseks.

 Täna viisin taas portsu (14) raamtuid postimajja. Kui ka sina soovid mõnda mu raamatut osta, anna sellest juba praegu teada, sest on jõulueelne aeg ning post võib viibida. Täna seisin sabas lausa pool tundi. Minu raamatud kõlbavad kenasti jõulukingiks.

 Ausalt öeldes on mul režiim ikka täitsa sassis. Lugesin hommikul kella viieni, ärkasin kell 10.50 ja nüüd juba nokin, agqa sunnin ennast üleval olema. Lähen teen tassi kohvi. Sügiskaamos ja pime jõulueelne periood ei ole üldse minu jaoks. Tahaks talveks siit minema. Ausalt. Oleks vaid võimalik, elaksime koos Germo ja Simbaga talve soojal maal ja märtsis naaseks tagasi. Jäädavalt ära minna ma ei tahaks. Mis siis muud, lähen kohvitama ja siis hakkan vast kirjutama, kuidagi peab režiimi paika saama.

 Mõnusat lugemist!

Fotod:
Reikimeister Tõnu Aru
minu jutuke
minu jutuke...
Kõnelused reikimeister Tõnu Aruga
minu kõnelused Tõnu Aruga
minu kõnelused Tõnu Aruga
minu jutuke SaSas
luulereeg Ingrid-Regina Vähi


10. detsember. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar