neljapäev, 15. märts 2018

KLASS: ELU PÄRAST- Gerda Kordemets


  Vastu hommikut sain loetud Gerda Kordemetsa poolt kirja pandud raamatu KLASS: ELU PÄRAST. Imestan, et see raamat (see on siis teine raamat) on poodidest läbi müüdud ja esimest raamatut KLASS on veel saadaval. Miks ma imestan?

 Raamat KLASS meeldis mulle kordi rohkem kui see. KLASSIS toimub tegevus kogu aeg, aga selles raamatus meenutavad tegelased mis toimus enne intsidenti ja kuidas elu kulgeb peale seda. Kuidagi igav oli lugeda, ei haakunud, erinevalt KLASSIST. Minu jaoks jäi see raamat lohisema. Aga eks igal ühel oma arvamus.

 Need 2 raamatut võiks olla gümnaasiumites kohustuslikuks kirjanduseks, sest need ongi noortemad, mis ei tähendaks, et täiskasvanud neid lugeda ei tohiks. Koolivägivallaga puutub igaüks meist kokku, kes vähesel, kes suurel määral. Soovitan lugeda kooliõpilastel!

Rahva Raamatu lehelt:RAAMAT

KLASS: ELU PÄRAST. ERR-I SARJA PÕHJAL

 1 Google +0  0 Share0

Menuka ja auhinnatud telesarja põhjal valminud romaan jätkab sealt, kust „Klass“ pooleli jäi, püüdes lahendada lahendamatut: kuidas sellise koormaga edasi elada. Tegelaste sisemonoloogid annavad psühholoogiliselt tõetruu pildi erinevatest inimtüüpidest, kannatustest, enesesüüdistustest ja -õigustustest, kuid ka aususest, vastutusest ja õiglusest. Võimsalt esitatud tegelaskujud panevad lugeja kaasa mõtlema: kuidas oleks mina ...? 


15. märts. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar