teisipäev, 27. märts 2018

Jaansoni rada 87. päev


  Nonii! Täna käisime üle pika aja rajal kepikõndimas. Pikk paus on olnud, sest viimati käisime veebruaris. Aga ilmad näitavad kevade tulekut ja tuleb taas ennast mugavustsoonist välja ajada ja kätte võtta. Tegelikult hakkasin ennast vaikselt liigutama juba eelmisel nädalal, kolmapäeval jalutasin mõned kilomeetrid ja laupäeval tegime pool päeva puid. Aga õnneks pole talvega eriti kaalu juurde tulnud. Kui ma olin kaotanud 25 kg, siis nüüd näitas kaal, et 24,1 kg, seega natuke on vaid juurde tulnud, aga kavatsen selle natukese maha kõndida ja enamgi veel. 900 grammi kõigub siia-sinna, kuid ma ei saa ise midagi aru. Söön endiselt nii nagu ikka, ega kavatse dieeditama hakata. Norige, kui tahate! Mina kavatsen liikudes veel vähemalt 20 kg kaotada ja selle ma ka saavutan, tean!

 Täna läbisime 6 km. Tegelikult oleks pidanud väiksema vahemaaga taasalustama, sest 2,2 km-l tõmbusid sääremarjad krampi, vasaku oma taastus ise, aga parema oma vajas väikest massaaži. Praegu on vaid need kohad veidi valusad aga muidu on kõik hästi, tunnen ennast imeliselt! Ja Germo ka ei kurda.

 Parempoolne Jaansoni rada peaks rekonstrueeritud saama juba juunis, aga ma usun, et läheb kauem. Aga juba on osaliselt aerukujulised lambid paigaldatud ja vaikselt käib ka töö. Varsti on rohkem ruumi liikuda, sest ilmade soojenedes on rada taas rahvast tulivil. Sestap ootan valmimist.

 Kalamehi, nagu väikseid musti täppe on jõejää täis, aga ilmselt pole jääminek mägede taga ja nad võtavad viimast. Isegi mõni sportija tuli veel vastu, praegu on rohkem jalutajaid, aga nägime ka ühte jooksjat ja paari kepikõndijat. Kohati on rajal, just metsavahel, ka veel lund, aga üldiselt annab juba ringi tuhiseda.

 Olge terved!

Fotosüüdistusi ikka ka:
Germo on stardivalmis
mina olen ka ikka stardivalmis
igast külast, igast linnast veeti kive kokku sinna...
nõnnamoodi...
1 km läbitud...
kalamehed jääl...
2 km läbitud...
romantika...
võimas...
3 km läbitud...
teel koju...
mõned kuud veel...

27. märts. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar