pühapäev, 11. märts 2018

Hoiatus!

juuste surm!

  Kallid sõbrad, ma hoiatan teid Garnieri juuksevärvide eest!

  Eile tahtis naabrinaine oma juukseid värvida ning mina pakkusin lahkelt oma abikätt. Värvi jäi üle ning ma otsustasin, et blondeerin ka oma niinimetatud roosad juuksed heledamaks. Ehk siis nädala sees värvisin omast arust juuksed heleroosaks, aga välja tuli tumeroosa ning nüüd lootsin, et Garnieri blondeerimisvärv tõmbab need mitu tooni heledamaks, ehk siis heleroosaks, aga....

 Jah, ma pole kunagi enne selle firma värve kasuatnud ning nüüd tegin suure vea. Lisaks sellele, et mu juuksejuured värvusid tumehalliks, said roosadest juustest lillad, lausa templilillad. Koledad. Mu juuksed on täiesti rikutud! Ja naabrinaine on lausa hõbehall. Kohutav!

 Olgugi, et minu vanuses inimestel on juuksed juba (kohati) hallid, ilutseb minul vaid tukas (juba aastaid) üks hall salk, aga nüüd jääb mulje nagu mu juuksed oleksid üleni hallid, sest juured on. Ma olen täiesti nõutu! Selle brändi värvide müük tuleks ära keelata, sest need eksitavad ja rikuvad klientide juuksed!

 Jagage oma kogemusi Garnieri värvide suhtes? Kas olete saanud ka suure pettumuse osakas? Andke nõu mida ma tegema peaks? Värvipesusse ma ei lähe sest see on täielik juuste surm! Ehk on olemas mõni blondeerimisvärv mis suudab mu juukseid päästa?

 Ja nüüd mõned fotod ka:
värvipakend tagantvaates...
hallipäine naabrinaine...
just sellised on mu juuksed nüüd :(
enne eilset värvimist...



11. märts. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar