laupäev, 24. märts 2018

Külalised ja muud loomad


  Hea pealkiri, onju? Tegelikult käis nende kahe päeva jooksul meil külas vaid 1 loom, Zorro vend Mat(i)u, aga igas mõttes on tunda, et kevad on käes, külalisi käib palju. Nii juhtuski eile, et  lisaks Pärnule sõpradele käis veel külalisi ka Varblast ja Järvakandist. Varbla rahva unustasin pildistamata, aga loodan et karistus nüüd väga karm ei tule(?) Olgu, olgu...

 Blogipostituse nn kaanefotoks panin loomulikult armsa Trevori, või õigemini kaks Trevorit ja tõesti tõesti, see nunnu mehike seal minu värske romaani kõrval on peaaegu poolteist kuud vanem, kui TREVORI JUHTUM. Aga armas on kahte Trevorit koos fotole jäädvustada.

 Vast eelmisel nädalal kirjutas Risto mulle, et meil on sama nimega lapsed, üks neist tema ja Anna-Liisa ühine poeg Trevor ja teine minu "tütreke" Trevor. Loodan, et kunagi saabub ka see aeg kui Trevor Tammela selle raamatu läbi loeb. Aitäh meid külastamast, kallid Anna-Liisa, Keitlin, Trevor ja Risto!

 Ja suured ning siirad tänud ka Kaiele ja Biibele! Olete mulle väga kallid!

 Teate, ma olen ülivamustuses raamatust SELTSIMEES LAPS ja juba kibelen raamatuga voodisse. Eile lugesin lausa kaks ja pool tundi seda, aga lugeda on veel, sest lehekülgi on üle 500. Tohutult hea raamat! Aga sellest blogin siis kui saan läbi loetud.

 Täna oli tööpäev. Nii hea oli ennast liigutada. Vaatasin hiljuti et talvepuud hakkavad otsa lõppema aga lubab veel talviseid ilmu ja võtsime koos Germo, Heiki ja Maarjaga suure puudesaagimise ja ladumise töö ette, nüüd võib kasvõi pussnuge taevast tulla, meie külma ei karda! Praegu mõnulen toas, sest 30 sooja on. Ohh kui hea! Ma lihtsalt ei talu enam üldse külma, koliks või soojale maale. Naersin siin eile kallale, et tuleb vist pekk peale tagasi kasvatada, kogu aeg on kohutavalt külm. Aga ei, las see kevad jõuab kohale ja mina lähen siis rajale, selliste tuuliste ilmadega ma ei suuda, lihtsalt külmun ära. Ikkagi 25 kg on turjalt maha visatud. Ja olin pmst kogu talve haige, mis oli mõnes mõttes hea- kirjutasin 5 romaani!

 Ahjaa, Reelikaga olime me ka täna asjalikud, aga mis suhtes-see on veel saladus!

 Juba on esimene tagasiside mu romaanitriloogia esimesele raamatule olemas, see kõlab nii:

 Raamat “Trevori juhtum”on väga lahe lugeda,algusest lõpuni pōnevust täis.Kui juba alustad,siis enne käest panna ei saa,kui pead kohe lõpuni lugema.Ootan suure huviga järge!

H. 

* * * * * * *

 Andke ikka tagasisidet, sest see on autorile väga tähtis. Aitäh! 

Kirjutan hetkel ka ühte romaani, aga see on veidi tõsisem teema ja kardan, et tuleb paksem raamat, seega ennustan ilmumist alles tuleval aastal. Aga kuna mul on palju poolikuid romaane siis....ei tea iial mis ja kus ja kas mõni...

Nüüd aga armas fotogalerii minu uue romaani tegelasest Trevorist:
noor emme oma nunnu pojakesega 



tupsukesel oli ülimagus uni :)
Trevor koos emme Anna-Liisaga ja õe Keitliniga
õde-venda :)
päevakangelased :)

Olge armsad!

24. märts. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar