neljapäev, 1. november 2018

KAHE MAAILMA VAHEL-Rita Mets


  Öösel kella poole kolme paiku võtsin selle raamatu lugeda ja peaaegu oleksin öö magamata jätnud, sest tegu on väga ägeda romaaniga. Ausalt. See on nii positiivne, huumorivõtmes kirjutatud romaan et ma nautisin lugemist täiel rinnal. Aga kahjuks jääb selgusetuks kas see sai Bestselleri romaanivõistlusel 2. või 3. koha, kaanel on kirjas et 2. koha aga raamatus sees on et 3. koha. Selline apsakas siis.

 Kui eelnev Bestselleri konkursi 2. koha töö valmistas mulle täieliku pettumuse (MULL-Birk Rohelend) siis see on tõesti ülihea raamat. Kirjutatud väga selges kirjas, pikitud huumoriga, selle raamatu läbi tundub et elu hullumajas ei ole alati vaid nagu õudusunenägu, pigem saavad seal inimesed psühhoosist võitu ning leiavad taas elumõtte.

 Peatükid on mõnusalt lühikesed, raamat ei kubise kujunditest millest üledoosi saada võib. Autor oskab lugejat üllatada igas peatükis mis on väga hea, kutsub edasi lugema ja ma isegi ei viitsinud suitsupausil käia (Ravib nikotiinisõltuvust?) :)

 Ootan mida Rita Mets veel pakub ja ootan seda lausa õhinaga, sest tal on hea käekiri.

Aitäh!

Rahva Raamatu lehelt:


Raamat

KAHE MAAILMA VAHEL

Autor: RITA METS
 72 Google +2  0 Share0

Kirjanduskonkursil “Bestseller 2015” teise koha pälvinud romaan “Kahe maailma vahel” on kaasahaarav ja vägagi tõetruu lugu kaasaegsete, kuid erinevatest põlvkondadest pärit säravate karakteritega inimeste valust, oskusest sellega hakkama saada, elutahtest, vürtsikast eneseirooniast ning meie aja pealiskaudsusest.
Romaani tegelased kohtuvad psühhiaatriakliinikus, elades justkui kahe maailma vahel, kuid nende maailmavaade ja mõtted on vägagi ehtsad – need on pärit meie oma reaalsest maailmast, mille romaani autor ülima pieteeditunde ning peene huumoriga lugejani toob.
ISBN 9789949571512
Ilmumisaasta 2016
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 136 lk
Mõõt 210x147x12 (mm)
Kirjastus PILGRIM
Sari BESTSELLER
Lisamise aeg: 12.08.2016
11.992.99 €
Kaupluses püsikliendile: 2.99 €
Kaupluses: 3.15 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: homme, 02.11


1. november. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar