esmaspäev, 5. november 2018

TAGASI KOJU- Margit Peterson

 Kui ma terve eilse päeva olin nagu zombi, siis täna ärkasin inimesena. Ei tea millest see tingitud oli, aga olemine oli kohutav. Juba tekkis kahtlus et äkki on migreen tagasi. Isegi tablettidest ei olenud peavalu puhul kasu. Abi eest tänada ei tohi (kui see on tervisega seotud) aga hea Tõnu Aru, ma olen täna inimene!

 Sain loetud oma romaanitriloogia ELU PÄRAST ELU 3. raamatu. Nagu ikka on mul kombeks blogida kõikidest loetud raamatutest, loen ma ju ka enda omad peale ilmumist üle. Luban, et sõnapaari "olgu, olgu" ma enam ei korda, selles raamatus oli seda natuke palju. Ega ise ju ei märka. Kuigi koostöös toimetajaga saab käsikiri enne trükki minemist kordi läbi loetud, pole, vähemalt minu jaoks; failist lugemine see mis raamatust lugemine. Sestap jääb mõni "häiriv tegur" sisse, aga ikka juhtub. Rahustan ennast :)

 Minu käest otse saate seda osta 12 euro eest ja posti panen 14 euro eest. Aitäh!

Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

TAGASI KOJU

 17 Google +0  0 Share0
Trevor otsustab minna Rootsi tööle, kuid pettub oma otsuses veel enne, kui tööga peale hakata jõuab. Eestisse tagasi jõudnud, saab ta ootamatult teada, et oli jätnud sõbra võõrsile köögilaua äärde surema. Mathilde uurib Lembitult, ega vend tema eest ometi midagi olulist saladuses hoia. Venna salajased telefonikõned ja veidrad jutud hemofiiliast sunnivad õde aina enam muret tundma, kuni lõpuks teeb temagi elu hoopis ettearvamatu pöörde. Maris läheb Rahuli juurde ehtepoodi tööle. Tal on raske mõista, mida Rinaldo tema jaoks tähendab. Trevorit on raske unustada – ja lõpuks ta ei tahagi enam unustada. Maria Pia sillast saab sümbol nii algava kui lõppeva elu tarvis.
ISBN 9789949725281
Ilmumisaasta 2018
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 168 lk
Mõõt 195x132x12 (mm)
Kirjastus HELI KIRJASTUS
Sari ELU PÄRAST ELU
Lisamise aeg: 30.10.2018  
18.90 17.96 €
Kaupluses püsikliendile: 17.96 €
Kaupluses: 18.90 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 05.11



5. november. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar